Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Red flag, vagy lehet ezen finomítani?

Figyelt kérdés

Nyilván az én szemszögem fog következni és biztosan sarkos is lesz az egész, de együtt vagyok egy lánnyal, aki iszonyat féltékeny, közben meg engem vádol féltékenykedéssel. Kettős mérce szerint ítél meg dolgokat és a kontroll mániát féltésnek állítja be, jó adag bűntudatkeltéssel.

Esetek: Nem mehetek ki az utcára trikóban, mert biztos mutogatni akarom magam másoknak. Ilyenkor haragra gerjed és affektálva mondja nekem, hogy jó, majd akkor ő is picsanadrágba megy ki és kirakja a melleit. Megjegyzem, hogy tényleg soha nem öltözködik kihívóan, DE instára meg simán kitett régebben (2-3 éve) fehérneműs, fürdőruhás képeket, amiket ha ilyenkor megemlítek, akkor az "más", az művészet.

Velem kidobatott minden ruhát, hűtőmágnest vagy bármit ami az exem idejéből való, de neki az instáján simán fent van olyan kép, ahol az exe fején lévő napszemüvegben a tükörképét fotózza, amit én letojok, csak...kettős mérce. De ez is megint "más", ez is művészi. És mivel ezt én felhoztam neki, ezért már én vagyok szerinte betegesen féltékeny.

Ha egy étteremben a pincér kedves és mosolyog, akkor az már "rühes qva" és oda többet nem megyünk, vagy "menj ha akarsz, dugd is meg" a verdikt.

2024. máj. 28. 13:49
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
10# Vagy a sörfőzdébe megy el tüntetni :D
2024. máj. 28. 14:36
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Tudod ha nem állsz ki magadért és fixálod a határokat, akkor mindig át fogják lépni.

Első pár alkalommal elmondod, hogy veled ilyet nem tehet, harmadik alkalommal lapát. Felesleges éveket várni és bízni a változásban miután mindenben engedtél, idővel csak rosszabb lesz, mert többet akar.

Szerintem már nem lehet finomítani, mert túlságosan elmérgesedett a helyzet.

2024. máj. 28. 14:55
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩

Ezen mit akarsz finomítani?

2024. máj. 28. 15:30
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Szánalmas. Vajon miért őt választottad.....
2024. máj. 28. 15:33
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Miért a kérdezőt bántjátok, hogy miért vele jött össze? Szerintetek első pár randin, meg a rózsaszín ködben is így viselkedett.
2024. máj. 28. 17:39
 16/20 A kérdező kommentje:
Oszinte leszek: tisztaban vagyok vele, hogy ez egy bantalmazo kapcsolat es a pozitiv es negativ idoszakok egyarant eroteljesek, emiatt valoszinu kialakult nalam egy jo kis traumakotes is. De…es itt jon a de. Tudom, hogy nem feladatom, de bizom benne, hogy meg tudom menteni ot. Ot mindenki mindig elhagyta, vannak onkritikus pillanatai amikor tudja, hogy milyen es tudja, hogy en is el fogom hagyni. Emiatt nyilvan buntudatom is lenne, de amugy meg tenyleg egy ertekes embernek tartom, mert amikor minden jo, akkor nagyon jo. O a legjobb baratom is, tenyleg, mint egy fiu barat, csak mellette eszmeletlen nagyokat szexelunk. Amikor minden jo, akkor ez a tokeletes kapcsolat. Valahol abban bizom, hogyha latja, hogy kitartok mellette es nem tunok el, akkor lenyugszik es megvaltozik ebben a dologban. De tudom, hogy erre kicsi az esely.
2024. máj. 28. 19:04
 17/20 anonim ***** válasza:
Nem csoda hogy mindenki elhagyta
2024. máj. 28. 21:08
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

"de bizom benne, hogy meg tudom menteni ot" heh? Nem kell őt megmenteni, nem egy magatehetetlen bébi akinek az anyja vagy. Felnőtt ember. Mégis miért hagyták el eddig... Majd amikor sorra hagyják el, és elég visszajelzést kap arról, hogy rosszul viselkedik, megpróbál kínkeservesen változtatni. Minek írtad ki ezt a kérdést, ha nem is érdekelnek a külső meglátások...

Nem kell megmenteni, neki jó így, ha nem lenne jó, máshogy csinálná. Azt pedig magától kell tennie, nem te fogod betanítgatni... Istenem ennyire naív embert...

2024. máj. 28. 21:09
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Te akarod megmenteni? De hát ő terrorizál teged

Nem o az aldozat

2024. máj. 29. 06:28
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

16: Oszt a barátnőd mit mond? Ő is észrevette a problémát, akar változni, illetve te is látod, hogy utóbbi időben történt változás?

Nagyon nemes dolog az erőfeszítésed, de itt neki kell változni, bármit tehetsz, ha ő nem akar. Az, hogy érzelmileg próbál zsarolni, hogy őt mindenki elhagyja (ezzel bűntudatot keltsen benned, ha szakítasz) nagyon rossz irány a részéről!

Nem tudom, hogy azért maradsz vele, mert nincs más lehetőséged, avagy a múltadban történt egy törés, ami miatt görcsösen ragaszkodol barátnődhöz és képtelen vagy elengedni, de szerintem jobb egyedül, mint egy toxikus kapcsolatban.

2024. máj. 29. 07:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!