Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Red flag, vagy lehet ezen finomítani?

Figyelt kérdés

Nyilván az én szemszögem fog következni és biztosan sarkos is lesz az egész, de együtt vagyok egy lánnyal, aki iszonyat féltékeny, közben meg engem vádol féltékenykedéssel. Kettős mérce szerint ítél meg dolgokat és a kontroll mániát féltésnek állítja be, jó adag bűntudatkeltéssel.

Esetek: Nem mehetek ki az utcára trikóban, mert biztos mutogatni akarom magam másoknak. Ilyenkor haragra gerjed és affektálva mondja nekem, hogy jó, majd akkor ő is picsanadrágba megy ki és kirakja a melleit. Megjegyzem, hogy tényleg soha nem öltözködik kihívóan, DE instára meg simán kitett régebben (2-3 éve) fehérneműs, fürdőruhás képeket, amiket ha ilyenkor megemlítek, akkor az "más", az művészet.

Velem kidobatott minden ruhát, hűtőmágnest vagy bármit ami az exem idejéből való, de neki az instáján simán fent van olyan kép, ahol az exe fején lévő napszemüvegben a tükörképét fotózza, amit én letojok, csak...kettős mérce. De ez is megint "más", ez is művészi. És mivel ezt én felhoztam neki, ezért már én vagyok szerinte betegesen féltékeny.

Ha egy étteremben a pincér kedves és mosolyog, akkor az már "rühes qva" és oda többet nem megyünk, vagy "menj ha akarsz, dugd is meg" a verdikt.

2024. máj. 28. 13:49
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy mérgező kapcsolat egy mérgező személlyel. Most őszintén: miért éri meg neked benne maradni, kérdező?
2024. máj. 28. 13:51
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

Áruljátok már el nekem, férfiak, akik ezeket a hisztis pitsa sárkányokat elviselitek - nekik amúgy aranyból van? Megmondja, miben mehetsz utcára? Kidobat dolgokat, amik a tieid? Le rüheskurvázza a pincérnőt mert kedves?

Ez nem red flag. Ez a nő egy pszichopata.

2024. máj. 28. 13:54
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Mi a pozitívuma a kislánynak amúgy? Jól ál rajta a picsanadrág?
2024. máj. 28. 13:55
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
2# Majdnem 100% egyezik a sztorim a kérdezőével. Durva, mintha a saját kapcsolatomat olvasnám vissza. Szerinte is mindenki krva. :D
2024. máj. 28. 14:04
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Ez kuuuuurva nagy redflag!
2024. máj. 28. 14:05
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
És mennyi ilyen beteg, önképzavaros kislány van...
2024. máj. 28. 14:10
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
4-es: és mi a pozitívum egy ilyen nőben? Komolyan kérdezem? Jó a segge. Egyéb?
2024. máj. 28. 14:14
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Én is csatlakoznék azokhoz, akik azt kérdezik, miért éri meg neked, kérdező, illetve hasonló nők mellett vergődő férfiaknak elviselni ezt. Rendkívül szépek, mi? Mármint úgy genetikailag, mindenféle "tuning" nélkül is. Mást nehéz elképzelnem, ugyanis nekem rondaként az sincs elnézve, ha épp egy poénom nem sikerült elég ütősre. Egy ilyen viselkedésű nőt (vagy férfit) én egyszerűen hagynék, lezárnám vele, és kizárnám az életemből a továbbiakban. Valami csak kell legyen, hogy te nem teszed, illetve ti nem teszitek...
2024. máj. 28. 14:19
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
7# Az is, meg jó a szex. pl.
2024. máj. 28. 14:19
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Kissé elmebeteg a csaj. Ha jót akarsz magadnak, még ma szakíts vele, mert ez ennél sokkal durvább lesz.
2024. máj. 28. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!