Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom nem szereti, hogy hétvégén elmegyek a szüleimhez. Ti hogy oldjátok ezt meg?
Figyelt kérdés
Nagyon zavarja, hogy 26 évesen még mindig szeretek otthon aludni. Nem kell, hogy kiszolgáljanak, csak szeretem ha mellettem vannak ők is. Szoros a kapcsolatunk, kb. mindent megbeszélünk a családommal. Titeket ez zavarna? Nem szoktatok hazamenni a szülőkhöz? 30 km-re élnek tőlünk2024. máj. 28. 00:45
11/17 anonim válasza:
Mikor toltotok egyutt idot, ha hetkoznap dolgoztok, hetvegen meg folyton folyvast a szuleidnel alszol? Miert van erre igenyed? A parodra meg miert nincs?
12/17 anonim válasza:
Keresnék egy normális férfit, úgy oldanám meg. Majd azt nem fogja zavarni, hisz teljesen normális, amit csinálsz.
13/17 anonim válasza:
Lekellene válni 26 éves felnőtt létedre a szülőktől!
Az odáig oké ha meglátogatod őket egy ebédre, és egy jót beszélgettek, de az, hogy befekszel hozzájuk egész hétvégére a gyerekszobádba mint egy tini, otthon meg a párod ez elég gáz!
14/17 anonim válasza:
Elég hamar kidobnálak, mert nem normális az, amit csinálsz.
N
15/17 anonim válasza:
Én akkor csináltam ezt, amikor szar volt a kapcsolatom és gyakorlatilag menekültem a szüleimhez mindenféle mondvacsinált kifogással, mert ott biztonságban éreztem magam. Csak ezt még magamnak se vallottam be.
Aztán meg igen, és leléptem. Azóta kb 2 havonta megyünk a férjemmel és a gyerekeinkkel a szüleimhez.
16/17 anonim válasza:
Mármint minden hétvégén? Az szerintem tök jogosan zavarja. Ideje lenne kicsit levàlni.
17/17 anonim válasza:
Szerintem gaz a baratod viselkedese...
Hat menjen akkor o is
Oke nem kell minden 7vegen nyilvan
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!