Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom nem szereti, hogy hétvégén elmegyek a szüleimhez. Ti hogy oldjátok ezt meg?
Figyelt kérdés
Nagyon zavarja, hogy 26 évesen még mindig szeretek otthon aludni. Nem kell, hogy kiszolgáljanak, csak szeretem ha mellettem vannak ők is. Szoros a kapcsolatunk, kb. mindent megbeszélünk a családommal. Titeket ez zavarna? Nem szoktatok hazamenni a szülőkhöz? 30 km-re élnek tőlünk2024. máj. 28. 00:45
1/17 anonim válasza:
Hát úgy oldanám meg, hogy nem mennék el minden hétvégén. Egyszer le kell válni a családtól, távolabbról is lehet szeretni őket. Hát nekem a párom fontosabb program lenne hétvégén, mint a családom... nem csodálom, ha nem komfortos neki, hogy hétvégén, az egyetlen időszakban amikor nem dolgoztok, és inkább együtt lehetnétek, te hazaszaladsz...
Biztos hogy nem mennék haza hetente, de még havonta sem! Legyen már saját élete egy felnőtt embernek.
2/17 anonim válasza:
Te minden hétvégén elmész ottalvósra a szüleidhez? Nincs neked életed?
3/17 anonim válasza:
Hát engem zavarna ha minden hétvégén ott vagy. Nem azért mert baj lenne hanem mert egymásra nem lenne úgy idő. Más egy közös hétvége nyugisan mint a munkával telt szürke hétköznapi esték..
4/17 anonim válasza:
Elég gáz, hogy hétvégén a szüleid közelségére vágysz ennyi idősen, és nem a pasidéra...Te szereted a szüleidet közel érezni magadhoz, ő meg a párját szeretné ilyenkor közel érezni magához, vele programozi, vagy csak minőségi időt eltölteni. Majd fog is, csak az nem te leszel, majd talál olyat, ki már lejött az anyja melléről. Nem azt mondom, hogy ne járj a szüleidhez, de bakker, minden hétvégén inkább odamenni aludni, mikor van párod? Nagyon szerelmes lehetsz...
5/17 anonim válasza:
26 évesen már férjnél voltam és terhes az első lányommal :| Elképzelhetetlennek tartom, hogy minden hétvégén a szülőknél aludtam volna. Akár akkor, akár korábban. Ettől még persze látogattam őket, néha-néha ott is aludtam, de egyrészt a férjemmel (vagy hát, előtte csak simán pasimmal) mentem, na meg nem is minden hétvégén, hanem inkább 2-3-4 havonta, mikor-hogy jött ki a lépés, a saját kettőnk programjait tekintve mikor fért bele. Mert felnőttként már nem a szülőkkel való kapcsolat a legelső, szerintem, hanem a saját család alapítására tett kísérletek (pl a párkapcsolat). Amúgy az én szüleim 200km-re laknak, a 30km az lófütty, ha hiányoznak a szülők, akkor simán csak egy-egy ebédre vagy szombat délelőtti csacsogásra is el lehet ugrani, és akkor a hétvége többi része meg szabadon felhasználható a pároddal. Mert érthető, hogy olyankor ő szeretne veled lenni, ilyenkor lehetne jó programokat szervezni, elmenni ide-oda, szórakozni együtt, élményeket gyűjteni, kalandozni, stb, de te ehelyett elmész a szüleidhez. 26 évesen. Hát engem is zavarna.
6/17 anonim válasza:
Mindkettőtöket megértem. Ez igazándiból egy nagyon kis semmiség hrlyzet egy kapcsolatban. Ha egy ilyenben nem.tudtok kompromisszumra jutni, akkor azért az elég rossz jel.
7/17 anonim válasza:
Sosem alszom a szüleimnél, én is szeretem őket, de mi pl anyukámmal meg szoktunk inni egy kávét a városban akármikor amikor épp ráérünk és akkor ott elvagyunk 1-2 órát és beszélgetünk, emellett telefonálni szoktunk gyakran. Pláne ha ilyen közel élnek, akkor felesleges ottalvós bulit szervezni szerintem, 30km kb a délelőtt lemész, 4-5 órát ott vagy aztán hazamész, de heti szinten nekem is sok lenne ez, ha sosem lenne normális közös hétvégénk a párommal.
8/17 anonim válasza:
Én nem lennék együtt ilyen nővel. Én magamtól is elvárom, hogy leváljak a szüleimtől minél jobban, ha ez nem megy egy nőnek, akkor nem vagyunk egymáshoz valóak.
9/17 anonim válasza:
Baromira! A hétvége az hétvége, az közös szabad idő, nehogymár fogja a párom a cuccát és elmenjen csicsikázni a szüleihez 😑 Bammeg...
10/17 anonim válasza:
Uhhh,minden hétvégén ez nagyon durva. Rég rossz,ha ennyi idősen nem a pároddal akarod inkább tölteni. Mondom úgy, hogy nekem is jó a kapcsolatom a szulrimmel de kb havi 1x utazok le hozzajuk
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!