Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Túl korai lánykérés, nemet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl korai lánykérés, nemet mondtam, azóta gyanúsít, hogy megcsalom, mit tegyek?

Figyelt kérdés
2 hete elutaztunk Milánóba 4 napra, ahol teljesen váratlanul megkérte a kezem. 2 éve sem vagyunk még együtt, június közepén leszünk 2 évesek, nagyon korainak éreztem. Korábban beszélgettünk róla, hogy 5-6 év múlva szeretnék esküvőt, ő erre azt mondta, hogy kicsit hamarabb, de nem maradtunk semmi konkrétumban. Semmi előjele nem volt a dolognak, borzasztó kellemetlen helyzetbe hozott, mert tudtam, ha igent mondok, azzal magamnak mondanék ellent, ha nemet, akkor nagyon megsértem. Végül nemet mondtam, hozzátéve, hogy pár év múlva ebből egy hatalmas szívből jövő igen lesz, most magamat hazudtolnám meg, ha igent mondanék úgy, hogy még korainak érzem. Egész este vigasztaltam, hogy ettől még nagyon szerelmes vagyok, szeretném, ha semmit sem változna ettől a kapcsolatunk. Korábban teljesen egészséges mértékben volt féltékeny, mióta nemet mondtam a fejébe vette, hogy az igazi ok nem lehet más, mint hogy rajta kívül van valaki más az életembe, ami teljesen nonszensz. Együtt élünk, rengeteget dolgozom, mellette levelezőn tanulok, így időm sem lenne egy titkos kapcsolatra. Odaadtam neki a telefonomat, hogy megnézze a Messengerem, Instámat, híváslistámat, hogy lássa, tényleg semmi takargatnivalóm nincs, de őt még ez sem nyugtatta meg.

2024. máj. 26. 16:19
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
18%
Ugy mondjátok ezt a szerelmet,mintha elég lenne a házassághoz.Lehetek akármilyen szerelmes,ha nem illünk össze.Még két éve sincsenek együtt.Azért mondjon igent,hogy a férfi hiusaga ne sértődjön?Lehet épp ő szakítana egy év mulva.
2024. máj. 27. 06:49
 32/35 anonim ***** válasza:
71%
felszinnes egy fruzska vagy.. minden arrol szol az eletedben amit kifele mutathatsz ..
2024. máj. 27. 07:13
 33/35 anonim ***** válasza:
75%
Nem értem az egészet. Minek élsz együtt valakivel, akihez nem akarsz hozzámenni? Ez a 13 milliós esküvő meg... Én a pasid helyében otthagynálak.
2024. máj. 27. 07:54
 34/35 anonim ***** válasza:
76%
Most jöttem rá, hogy ez megint a gazdag kislány troll, mi meg bedőltünk neki....
2024. máj. 27. 11:25
 35/35 anonim ***** válasza:
76%
Ha 2 év alatt itt tartotok akkor semmi értelme az egésznek.
2024. máj. 27. 12:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!