Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl korai lánykérés, nemet mondtam, azóta gyanúsít, hogy megcsalom, mit tegyek?
Most az áron nem fogok kiakadni ha meg tudjátok teremteni úgy, hogy nem megterhelő, más esetben nettó hülyeség.
Egyébként ezeket elmondhatnád neki is.
Dehát a az eljegyzés az nem azt jelenti, hogy onnantól van egy határidő, ameddig meg kell házasodni. Az 'csak' egy gyűrű, nem kötelez semmire.
Mármint én négy éve jegyeztem el a párom szintén ilyen még két éve se vagyunk együtt idő után, de csak idén házasodunk össze. De olyat is ismerek, akik nyolc évig voltak jegyesek.
Amég nem irtad a gyanúsitgatast addig azt gondoltam veled van a baj. Az eljegyzés nem házasság, az elutasítása viszont egyenlő a szakítással. Mert ezek szerint nem is gondolod komolyan. Es mégegyszer mondom az eljegyzés NEM házasság, az utána akár 10 évvel is lehet.
Viszont! Az hogy ebből arra következtet hogy mert biztosan van neked más, az egy óriasi red flag! Lehet valami megérzesből mondtál nemet, és az lesz a legjobb ha végül szétmentek. Az ilyen féltékenykedés az nem egeszséges!
Az eljegyzesnek pont az a lényege, hogy hazasodasi szándékot fejez ki, ezért általában, akik tényleg komolyan gondoljak, nem csak olyan “kuss” gyurukent, ott 1 even belül van házasságkötés is.
Szerintem borzasztó kínos és kellemetlen, amikor valaki már 4-5 éve menyasszony, azért azt lássuk be, nem az a valószínűbb, hogy ilyen esetben a nő el lesz véve…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!