Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Túl korai lánykérés, nemet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl korai lánykérés, nemet mondtam, azóta gyanúsít, hogy megcsalom, mit tegyek?

Figyelt kérdés
2 hete elutaztunk Milánóba 4 napra, ahol teljesen váratlanul megkérte a kezem. 2 éve sem vagyunk még együtt, június közepén leszünk 2 évesek, nagyon korainak éreztem. Korábban beszélgettünk róla, hogy 5-6 év múlva szeretnék esküvőt, ő erre azt mondta, hogy kicsit hamarabb, de nem maradtunk semmi konkrétumban. Semmi előjele nem volt a dolognak, borzasztó kellemetlen helyzetbe hozott, mert tudtam, ha igent mondok, azzal magamnak mondanék ellent, ha nemet, akkor nagyon megsértem. Végül nemet mondtam, hozzátéve, hogy pár év múlva ebből egy hatalmas szívből jövő igen lesz, most magamat hazudtolnám meg, ha igent mondanék úgy, hogy még korainak érzem. Egész este vigasztaltam, hogy ettől még nagyon szerelmes vagyok, szeretném, ha semmit sem változna ettől a kapcsolatunk. Korábban teljesen egészséges mértékben volt féltékeny, mióta nemet mondtam a fejébe vette, hogy az igazi ok nem lehet más, mint hogy rajta kívül van valaki más az életembe, ami teljesen nonszensz. Együtt élünk, rengeteget dolgozom, mellette levelezőn tanulok, így időm sem lenne egy titkos kapcsolatra. Odaadtam neki a telefonomat, hogy megnézze a Messengerem, Instámat, híváslistámat, hogy lássa, tényleg semmi takargatnivalóm nincs, de őt még ez sem nyugtatta meg.

2024. máj. 26. 16:19
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
95%
13 milla egy esküvőre? Az oszt igen! És ez gondolom csak a jelenlegi árfolyam...
2024. máj. 26. 20:12
 22/35 anonim ***** válasza:
89%

Akkor most mi is a fontosabb?

Legyen 15 milliós esküvő, hogy mehessen instára, de nem azzal akit elvileg szeretsz... Mert szerintem ennek a kapcsolatnak itt lőttek.

Vagy elfogadod, hogy esetleg nem lesz rongyrázás, de azzal vagy, aki elvileg fontos neked.

Én (bár nő vagyok és férjnél) a pasid helyében ehúznám a csíkot de gyorsan.

Aztán majd kereshetsz valakit akinek OK a 15 milliós esküvő. Ha még nem jön olyan, aki el is akarna venni, hát így jártál

...

2024. máj. 26. 21:02
 23/35 Noren1989 ***** válasza:
82%

Én férfiként kidobnálak.

A féltékenység szerintem abszolút reális részéről.

Te habosbabosba dédelgeted, meg majd 4 év múlva....

Ez színtiszta ugródeszkázás/liánozás érzetét kelti.

Szerintem cuccolj össze, tali ugyanitt, ha megvan a 15 millád az álomesküvőre, hogy ne a papiék fizessék mán ki.

2024. máj. 26. 21:19
 24/35 anonim ***** válasza:
27%

Elég fura....

Mert a nők az első rendes dugás után már cuccolnának be... 1 év után meg kB alap hogy eljegyzési gyűrűt várnak.

Egyszer találkoztam csak olyasmi csajjal mint te.

Szórakozóhelyen ismertem meg.

Nagyon szép volt, elmondta hogy esküvőre készül, milyen gazdag a barátja, a családja is hogy odavan a pasi ért stb.

Nem mondta ki de a töke tele volt a hagyományos târsadalmi és családi elvárásokkal.

Aztán mivel megfogott engem, rám nem jellemző módon 2 hónapra belenentem egy szeretői viszonyba, aztán az én szabad és antiszociális suggarbabym lett 4 évig)

Engem utált az anyja apja a barátai mindenki.

És igen.

Ő is ugyanolyan lett mint a többi csaj.

1 év után elvárta a jegygyűrűt.

2024. máj. 26. 21:45
 25/35 Noren1989 ***** válasza:
#24 egy hős vagy.
2024. máj. 26. 21:47
 26/35 anonim ***** válasza:
8%

Eszembe se jutna senkivel egy év alat ös

szeköltözni.Esküvő is csak 4 -5 ev után.Ha a kerdező korainak érzi nincs vele semmi baj.A párja megsértődött,az is érthető.De gyanusitgatni nem kéne.

2024. máj. 26. 21:53
 27/35 anonim ***** válasza:
72%
Ha olyam igazán szerelmes lennél,gondolkodas nélkül igent mondtál volna. Huszonévesen ez egyáltalán nem korai. Esküvővel lehet várni 2 évet is akár. Szerintem itt nem lesz újabb lanykeres X ev mulva hanem maximum szakítás.
2024. máj. 27. 00:04
 28/35 anonim ***** válasza:
23%
beteg fax ez.. a pénzével meg vett teged meg a kulfoldi nyaralgatasokkal.. ez durvabb lesz meg kesobb.. jon majd a lqurvazas, agresszio stb.
2024. máj. 27. 05:02
 29/35 Noren1989 ***** válasza:
89%
#28, te kora reggel mit szívsz?
2024. máj. 27. 05:58
 30/35 anonim ***** válasza:
95%

Nem egy az utatok, ennyi, be kellene látni. Te még nem vágysz ilyesmire, mások a terveid (most teljesen mindegy, mi okból, de igen, ha olyan szerelmes lennél, nem érdekelnének a racionalitások, meg a 13 millás rongyrázás; vársz, mert tudat alatt tudod, hogy nem ő az igazi, akivel le akarod már most cövekelni magad akárcska egy gyűrűvel), ő meg házasodna, "lefoglana", így sza-rik bele, hogy Te mit akarsz, meg se hallotta, és mivel nem hajoltál meg az akaratának, most jön az érzelmi zsarolás.

Szerintem a lehető legjobb, ha elengeditek egymást. Neked innentől kezdve nyűg lesz a dolog, mert ő meg nem fogja annyiban hagyni, hogy így megsértetted.

2024. máj. 27. 06:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!