Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl korai lánykérés, nemet mondtam, azóta gyanúsít, hogy megcsalom, mit tegyek?
Akkor most mi is a fontosabb?
Legyen 15 milliós esküvő, hogy mehessen instára, de nem azzal akit elvileg szeretsz... Mert szerintem ennek a kapcsolatnak itt lőttek.
Vagy elfogadod, hogy esetleg nem lesz rongyrázás, de azzal vagy, aki elvileg fontos neked.
Én (bár nő vagyok és férjnél) a pasid helyében ehúznám a csíkot de gyorsan.
Aztán majd kereshetsz valakit akinek OK a 15 milliós esküvő. Ha még nem jön olyan, aki el is akarna venni, hát így jártál
...
Én férfiként kidobnálak.
A féltékenység szerintem abszolút reális részéről.
Te habosbabosba dédelgeted, meg majd 4 év múlva....
Ez színtiszta ugródeszkázás/liánozás érzetét kelti.
Szerintem cuccolj össze, tali ugyanitt, ha megvan a 15 millád az álomesküvőre, hogy ne a papiék fizessék mán ki.
Elég fura....
Mert a nők az első rendes dugás után már cuccolnának be... 1 év után meg kB alap hogy eljegyzési gyűrűt várnak.
Egyszer találkoztam csak olyasmi csajjal mint te.
Szórakozóhelyen ismertem meg.
Nagyon szép volt, elmondta hogy esküvőre készül, milyen gazdag a barátja, a családja is hogy odavan a pasi ért stb.
Nem mondta ki de a töke tele volt a hagyományos târsadalmi és családi elvárásokkal.
Aztán mivel megfogott engem, rám nem jellemző módon 2 hónapra belenentem egy szeretői viszonyba, aztán az én szabad és antiszociális suggarbabym lett 4 évig)
Engem utált az anyja apja a barátai mindenki.
És igen.
Ő is ugyanolyan lett mint a többi csaj.
1 év után elvárta a jegygyűrűt.
Eszembe se jutna senkivel egy év alat ös
szeköltözni.Esküvő is csak 4 -5 ev után.Ha a kerdező korainak érzi nincs vele semmi baj.A párja megsértődött,az is érthető.De gyanusitgatni nem kéne.
Nem egy az utatok, ennyi, be kellene látni. Te még nem vágysz ilyesmire, mások a terveid (most teljesen mindegy, mi okból, de igen, ha olyan szerelmes lennél, nem érdekelnének a racionalitások, meg a 13 millás rongyrázás; vársz, mert tudat alatt tudod, hogy nem ő az igazi, akivel le akarod már most cövekelni magad akárcska egy gyűrűvel), ő meg házasodna, "lefoglana", így sza-rik bele, hogy Te mit akarsz, meg se hallotta, és mivel nem hajoltál meg az akaratának, most jön az érzelmi zsarolás.
Szerintem a lehető legjobb, ha elengeditek egymást. Neked innentől kezdve nyűg lesz a dolog, mert ő meg nem fogja annyiban hagyni, hogy így megsértetted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!