Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit lehet tenni, ha a barátoma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni, ha a barátomat csak a horgászat érdekli?

Figyelt kérdés
Nem érdeklik őt, hogy közösen éljünk meg dolgokat. Felajánlottam legyen egy közös hobbink is, hát szerinte az nem kell. Beszélni is folyton csak a horgászatról beszél.
máj. 25. 21:42
 1/8 anonim ***** válasza:
0%

Nincs annál jobb mikor egy hideg sörrel a kezedben ki ülsz fenekezni.

Miért nem mész vele te is?

Talán a te fenekeddel is foglalkozik majd.....

máj. 25. 21:46
 2/8 anonim ***** válasza:
legyél hal
máj. 25. 21:49
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Semmit. Én hagynám.
máj. 25. 21:57
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is hagynám. A jelek szerint nincs szüksége és nem is alkalmas párkapcsolatra. Nem kell eröltetni, ami nem megy.
máj. 25. 22:01
 5/8 A kérdező kommentje:
Mentem már ki vele, de akkor nagyon hozzám se szól, nehogy elijessze a halakat.
máj. 25. 22:05
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Össze se jöttem volna vele. Még férfiként is kerülöm az ilyen embereket :D

De valamiert csak osszejottel vele, ugyhogy legyel eroszakosabb es kitartobb es mond meg neki, hogy ez neked nem fog menni es ezen valtoztatnia kell. Azt hiszem csak ennyit tehetsz es ha tudná, hogy ezen mulik a kapcsolata akkor szerintem megkoszonné, hogy osszeveszel vele ez miatt . ( vagy ott van a szakitas mint mindig. De jobban szeretem a normalid megoldasokat )

máj. 25. 22:08
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
El lehet hagyni.
máj. 25. 22:19
 8/8 anonim ***** válasza:

Egyszer ismerkedtem olyan pasival akinek a horgászat volt a mindene, azt mondtam soha többet.

Téli időszakban nem érztem meg ugyan, de amint kijött a jó idő tavasszal, nyáron, ősszel minden hétvégen ment horgászni, ha épp nem ment el horgászni valamelyik hétvégen csak azért volt mert úgy volt beosztva a munkahelyen, hogy dolgoznia kellett. Ha kérdeztem jó-e neki ekkor vagy akkor, hogy találkozzunk mindíg az volt a válasza, hogy megy pecázni.

Rengeteg pénzt beleölnek, 2 ilyen pasit is ismertem mindkettőnek bőven 1 millió felett volt erre beruházva, hidd el nem te leszel nekik az első!

máj. 26. 07:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!