Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem nem normális és groteszk ez az egész?
Friss kapcsolat, de már félig hozzám költözött. A lány már az elején mondta, hogy neki kevés igénye van a szexre, alacsony a libidója, de mindent megtesz, hogy engem ez ne érintsen. Ez pedig úgy nyilvánul meg, hogy mindig arra vezet rá, hogy "használjam" a testét. Ha nem kívánja a szexet, de látja rajtam, hogy már ki vagyok éhezve (vagy rákérdez), akkor kb sose elégít ki kézzel vagy szájjal, cserébe bármikor gondolok egyet betehetem neki és elélvezhetek benne. Direkt kéri is, hogy ne foglalkozzak vele, mert ő most nem kívánja, csak én legyek meg minél előbb. Ő ezt annyira természetesnek veszi, hogy már ott tartunk, hogy egy fontos vizsgám vagy megbeszélés előtt reggel ha látja, hogy feszült vagyok, már veszi is le a bugyiját, és hív, hogy könnyítsek magamon, én beteszem, megvagyok 1 perc alatt és kezdődik a nap.
Tudom, hogy ennek örülni kéne, de nekem nagyon groteszk ez így. Még mielőtt valaki megkérdezné van rendes szex is, amit ő is élvez, de mondjuk heti 1. A többi alkalommal viszont rossz érzés fog el, mert olyan, mintha egy tárgy lenne, egy lyuk, ahova bedugom elélvezni és ennyi. Hiába próbáltam megbeszélni vele, mindig ugyanaz a vége, hogy neki ez így sokkal jobb, mintha más módon elégítene ki..
Én reagálom túl, vagy mást is zavarna?
"A lány már az elején mondta, hogy neki kevés igénye van a szexre, alacsony a libidója, de mindent megtesz, hogy engem ez ne érintsen."
Amikor elmondta ezt egyáltalán nem kellett volna lefeküdni vele, sőt járni se!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!