Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiábrándító a párotok nagy wc-zése? Hogyan kezelitek?
Hat attol függ kúltúráltan hagyja e maga után a wc-t vagy sem.
Van jó pár női ismerősöm is akik után wc-re nem lehet bemenni. Nem kefélik ki a wc-t és nem illatosítják be.
Ha az ember szarik, tegye rendbe maga után a wct!
De hát szüleiddel is éltél együtt, nem értem. Mégis mit csinál a párod, hogy undorító?
Én rögtön lehúzom, aztán utána megint, a papírokat. Tisztítószerrel kefélem, ha kell, ha nem, akkor csak öntök bele tisztítót kicsit és bent hagyom a színes lötyit.
16-os na igen ellehet menni kultúráltan is wc-re meg állat módon is, hogy a wc csupa szar meg bűz. Nem mindegy, és ha ez van náluk otthon nem csodálom, hogy zavarja.
Amúgy komolyan mondom felnőtt emberek után, belértve nőket is, úgy hagyják maguk után a wct hogy kritikán aluli. Nekem a legelső, hogy kikefélem, és befújom magam után.
#10: 🤣🤣🤣
Kérdező nincs valami baj a fejedben?
13
Ja, nem ártana, ha részleteznéd.
Konkrétan mi kiábrándító abban, hogy valakinek megfelelően működnek a belső szervei?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!