Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez kiábrándító lenne másnak is?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez kiábrándító lenne másnak is?

Figyelt kérdés
Voltunk múlt héten a barátommal karácsonyi vásárban az egy nap, de még sem éreztem magam jól vele. Mikor sétáltunk meg sem fogta a kezem, tökre unatkoztam mellette, mert csak az járt az eszében, hogy az anyjának mit vegyen otthonra, meg hogy mit egyen. Egy romantikusabb napra vágytam, mert bennem már mintha kezdenének megfordulni a dolgok a barátommal kapcsolatban, tehát napról napra kezdem jobban unni, mert úgy érzem minden nagyon unalmas vele.
2023. dec. 18. 13:52
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem érdekel az anyja, OK, de neki fontos.

Nem érdekel a gyomra? OK, de neki fontos.

Tudta, hogy egy romantikusabb napra vágytál?

Lehet, hogy néha beszélgetnetek is kéne.

2023. dec. 18. 14:00
 2/16 anonim ***** válasza:
60%
Hát ha nem fogja meg a kezed ott már baj van, kivéve persze ha mondjuk rajta nincs kesztyű és fázik a keze ezért a zsebében van. Unatkozol mellette, én megértem, érzed rajta, hogy már ő sem tesz meg érted annyit. Gondolom az elején még fogta a kezed meg érdekelte amit te szeretnél, de most, hogy megkapott, már nem kell tepernie úgy érzi. Az ünnepeket még várd meg szerintem aztán szakíts vele, addig se nagyon beszéljetek úgyis csak te írsz neki fogadjunk.
2023. dec. 18. 14:04
 3/16 anonim ***** válasza:
53%
Karácsonyi vásár? Nő vagyok, de csak oda ne. Pedig karácsony mániás vagyok. Én rosszul vagyok attól az embertömegtől ami ott szokott lenni. Nekem az minden lenne, csak nem romantikus. Frusztráló számomra, szédelgek és csak ki akarok jutni az embertömegből. Könnyen lehet, hogy a pàrod is hasonlóan érez, mint én. Előbb tartom romcsinak azt, hogy elmegyünk a környező utcákba sétálni, mintsem a karácsonyi tömegnyomort.
2023. dec. 18. 14:05
 4/16 A kérdező kommentje:
Már mikor odaértünk a vásárba, is azt beszélte, hogy már mikor megyünk x boltba, hogy ott tudjon otthonra vásárolni, meg hogy neki csak ez a lényeg, és hogy tudjon finomat enni, és ennyi.
2023. dec. 18. 14:08
 5/16 A kérdező kommentje:
Ahol mi voltunk ott nem voltak sokan.
2023. dec. 18. 14:09
 6/16 anonim ***** válasza:
89%
Budapesten akár a Deák, akár a Vörösmarty is halál ilyenkor amikor vásárok vannak. Na oda, soha, még csak a közelêbe se! De ha nem volt tömeg és csak tényleg hajtott, mint a hülye célirányosan, pedig tudta, hogy te innál egy forralt bort vagy egy Bambit, akkor viszont valóban elgondolkodtató, hogy a kapcsolatotoknak van e értelme. Hiszen a te igényeid a háttérbe szorult, nem foglalkozik veled. Ez valószínűleg másban is megmutatkozik egyébként. Gondold át, és ha folyamatosan hanyagol érzelmileg, nem vagy boldog mellette, sajnos valóban a szakítás lenne a legjobb megoldás.
2023. dec. 18. 14:14
 7/16 anonim ***** válasza:
42%

Az is kiábrándító, hogy a kommunikáció nulla köztetek. Mert ezeket láthatóan vele nem beszélted meg, sőt, tetteted, mint ha minden tökéletes lenne, a háta mögött meg szidod, és elvárod, hogy gondolatolvasó legyen.

Bocs, kislány, de a szád nem csak szopásra van ám! Az meg kifejezetten kiábrándító, amikor valaki ahelyett, hogy megbeszélné a problémáit, inkább kibeszéli azt, aki szereti.

2023. dec. 18. 14:24
 8/16 anonim ***** válasza:
49%

#2 "Hát ha nem fogja meg a kezed ott már baj van"

Nem feltétlenül. Rengeteg olyan lány, nő van, akik - leginkább kapcsolat elején - nem szeretének idegenek előtt kitárulkozni. Nem kell ebbe semmi rosszat gondolni, lehet, hogy egyszerűen csak szégyellős. Sőt, akár még a pasi is lehet ilyen. De ezért kellene ezeket megbeszélni. Nem értem, hogy milyen plasztik kapcsolatok vannak, ahol az alapvető összhang sincs meg a két fél között. Normális körülmények között az ilyesmiket meg lehet beszélni. Volt nekem olyan barátnőm, aki kifejezetten imádta, ha mások előtt ölelkezhetett velem, meg foghatta a kezemet, hogy hadd lássa mindenki, hogy ő mennyire boldog velem. Meg olyan is, aki kifejezetten feszélyezve érezte magát, ha a külvilág belelátott a magánéletébe. (És utóbbi kapcsolat bizonyul jóval komolyabbnak, és tartósabbnak.) Egyszerűen nem vagyunk egyformák. Ami nem baj. A baj az, ha ezt nem sikerül lekommunikálni.

2023. dec. 18. 14:29
 9/16 anonim ***** válasza:
Bevallom, nekem a karacsonyi vasarban mar eleve nincs semmi romantikus. Tomeg, penzkoltes, figyelni hogy hova lepsz.
2023. dec. 18. 14:34
 10/16 anonim ***** válasza:
68%

Nem teljesen értem. A kézfogás mennyiben függ össze az unalommal? Ha megfigja nem unatkoznál?

Basszus szegény csávó éhes volt és akart valamit az anyukájának venni.

A szádat kinyitottad elmondtas mit akarsz, mi a bajod? Teszel is azért, hogy izgibb legyen a kapcsolat vagy csak a sültgalambot várod?

2023. dec. 18. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!