Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez kiábrándító lenne másnak is?
Nem érdekel az anyja, OK, de neki fontos.
Nem érdekel a gyomra? OK, de neki fontos.
Tudta, hogy egy romantikusabb napra vágytál?
Lehet, hogy néha beszélgetnetek is kéne.
Az is kiábrándító, hogy a kommunikáció nulla köztetek. Mert ezeket láthatóan vele nem beszélted meg, sőt, tetteted, mint ha minden tökéletes lenne, a háta mögött meg szidod, és elvárod, hogy gondolatolvasó legyen.
Bocs, kislány, de a szád nem csak szopásra van ám! Az meg kifejezetten kiábrándító, amikor valaki ahelyett, hogy megbeszélné a problémáit, inkább kibeszéli azt, aki szereti.
#2 "Hát ha nem fogja meg a kezed ott már baj van"
Nem feltétlenül. Rengeteg olyan lány, nő van, akik - leginkább kapcsolat elején - nem szeretének idegenek előtt kitárulkozni. Nem kell ebbe semmi rosszat gondolni, lehet, hogy egyszerűen csak szégyellős. Sőt, akár még a pasi is lehet ilyen. De ezért kellene ezeket megbeszélni. Nem értem, hogy milyen plasztik kapcsolatok vannak, ahol az alapvető összhang sincs meg a két fél között. Normális körülmények között az ilyesmiket meg lehet beszélni. Volt nekem olyan barátnőm, aki kifejezetten imádta, ha mások előtt ölelkezhetett velem, meg foghatta a kezemet, hogy hadd lássa mindenki, hogy ő mennyire boldog velem. Meg olyan is, aki kifejezetten feszélyezve érezte magát, ha a külvilág belelátott a magánéletébe. (És utóbbi kapcsolat bizonyul jóval komolyabbnak, és tartósabbnak.) Egyszerűen nem vagyunk egyformák. Ami nem baj. A baj az, ha ezt nem sikerül lekommunikálni.
Nem teljesen értem. A kézfogás mennyiben függ össze az unalommal? Ha megfigja nem unatkoznál?
Basszus szegény csávó éhes volt és akart valamit az anyukájának venni.
A szádat kinyitottad elmondtas mit akarsz, mi a bajod? Teszel is azért, hogy izgibb legyen a kapcsolat vagy csak a sültgalambot várod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!