Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez kiábrándító lenne másnak is?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez kiábrándító lenne másnak is?

Figyelt kérdés
Voltunk múlt héten a barátommal karácsonyi vásárban az egy nap, de még sem éreztem magam jól vele. Mikor sétáltunk meg sem fogta a kezem, tökre unatkoztam mellette, mert csak az járt az eszében, hogy az anyjának mit vegyen otthonra, meg hogy mit egyen. Egy romantikusabb napra vágytam, mert bennem már mintha kezdenének megfordulni a dolgok a barátommal kapcsolatban, tehát napról napra kezdem jobban unni, mert úgy érzem minden nagyon unalmas vele.
2023. dec. 18. 13:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd el szegényt, jobbat érdemel nálad!
2023. dec. 18. 14:49
 12/16 anonim ***** válasza:
És te mit teszel, hogy feldobd ezt az unalmas kapcsolatot?
2023. dec. 18. 15:01
 13/16 A kérdező kommentje:
Beszéltem vele erről, de őt csak ez érdekelte. Nem is nagyon beszélt velem, se meg se puszilt, se semmi. Mintha csak két barát ment volna, az volt az érzésem. Mikor megnéztem volna valamit jobban, akkor mondta hogy siessünk. De mikor épp nem megyünk sehova, akkor is unatkozom mellette, mert akkor meg alszik.
2023. dec. 18. 15:04
 14/16 anonim ***** válasza:
Csak akkor,ha nem lennék szerelmes az illetőbe.
2023. dec. 18. 19:21
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Imádom, hogy a kedves olvasók csak Budapesten a Deák tér 500 méteres körzetében tudnak elképzelni egy karácsonyi vásárt....
2023. dec. 18. 20:48
 16/16 anonim ***** válasza:
2023. dec. 18. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!