Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem kiábrándító, hogy így viselkedik?
A barátommal 1 hónapja vagyunk együtt és mindig csak panaszkodik. Utálja a beosztottait, mert hülyék; nem szereti a munkáját; nem akar bemenni dolgozni, mert unja az egészet; utálja az embereket; fáradt, mert nem tudta kialudni magát; fáj a feje, a hasa, fáj mindig mindene; kiborul, ja valaki mellé áll a parkolóban; állandóan aludni akar, mert fáradt. Amikor vele vagyok, akkor is csak pihenni akar vagy tévét nézni. Annyira zavar, hogy mindig csak panaszkodik.
29 éves a pasi.
Az ilyen emberrel hogy tudtál összejönni?
Ez valamennyire téged is jellemez, hogy ilyen embert fogadtál el magad mellett.
Ilyet ki kéne rugni
A legsz.rabb beosztottakbol is ki lehet hozni brilliáns éldolgozót is, ha ért hozzájuk egy vezető.
De aki igy kezdi hogy utálkozik meg utal bemenni annak helye nincs a cégnél főnökként. Mert csak azt fogja ragasztani a cégre.
Aki viszont szereti az embereket ahogy vannak és él hal a cégnek az is ragadni fog az emberekre a feeling. Es átformál bárkit pozitívra.
Én egy ilyen sikertelen panasz szánalomnak már beszoltam nem is egyszer. En ezeket hallgatni se birom.
Négy hete vagytok együtt - na, itt az ideje továbblépni.
Négy hetes "kapcsolat". NEM kapcsolat ez csak ismerkedés :D
Vegyen ki szabit, vagy váltson melóhelyet. Mert itt az a kérdés, hogy jó, most utálod a melóhelyedet, de miért nem váltasz?
Mert mit lehet ilyen panaszkodóra mit mondani? Szólj, ha vége a nyavalygásnak. Felnőtt ember
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!