Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyit szoktatok arra gondoln...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyit szoktatok arra gondolni, hogy a pasitok el fog hagyni egy sokkal jobb csajért?

Figyelt kérdés
12 éves kapcsolatomnak lett vége 2021-ben, amit nagyon sokáig tartott feldolgoznom. Teljesen abban a hitben voltam, hogy sose lesz már senkim, egyedül fogok maradni életem végéig. Jártam pszichológushoz, barátnőim is mellettem voltak, mégis reménytelennek éreztem mindent. Nem jártam el direktben ismerkedni sehova, ha valaki kezdeményezett buliban, azt elutasítottam azonnal, Tinderen 2 napig voltam fenn, majd töröltem az egészet. Tavaly nyáron a munkahelyemre egy másik kamionos pasi hozott árukat, mint aki korábban volt. Munka után a neve alapján megkerestem és ráírtam, randit kezdeményeztem nála. Kiderült, hogy csak egyszeri alkalomról volt szó, egy kollégáját helyettesítette. Találkoztunk, hosszú idő után úgy éreztem, hogy egy szuper napom volt neki köszönhetően. A fellegekben jártam, hogy a randi végén búcsúzásnál megölelt. Azt hittem, hogy akár kapcsolat is lehet köztünk, de őszintén megírta, hogy neki csak olyan lányok jöhetnek szóba, akik naponta edzenek, bejön neki, ha egy lány izmos. Erre vérszemet kaptam, elhatároztam, hogy változtatok az addigi életvitelemen. Nem voltam kövér egyáltalán, de heti 2-3-szor jó, ha edzettem, kajára sem nagyon figyeltem. Fél év elteltével már nagyon látványos volt a változás, újból megkerestem, hogy találkozzunk, mondtam, hogy van egy meglepetésem számára. Ledöbbent, hogy milyen csinos lettem, bár azt mondta, hogy nem kérte ezt tőlem, kicsit lelkiismeretfurdalása is van, hogy ő semmit nem tett, én mégis ekkora áldozatot hoztam érte. Utána éreztem, hogy ő is nagyon odavan értem, végül márciusban összejöttünk. Egyrészt nagyon boldog vagyok mellette és büszke is, hogy egy ennyire helyes, értelmes pasi engem választott társnak. Másrészt ott van bennem, hogy találni fog nálam jobb csajt, ezt neki is elmondtam, igyekezett nyugtatni, de bennem mégis ott motoszkál a félsz. Azóta is edzek naponta, mindennap főzök, egészségesen táplálkozom, sokak szerint min. 10 évet letagadhatnék, figyelek a megjelenésemre, de mégis sokat agyalok ezen.

2024. máj. 22. 13:49
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Előbb magadat kellett volna lelkileg rendbe tenni és utána keresni valaki mást, mert a saját önbizalomhiányodat vetíted ki a párodra. Én nagyon szarul érezném magam, ha szerencsétlen párom ülne a dugóban és üzenetet kéne küldenie, hogy ne kombináljak, mert nem más nővel van, hanem a dugóban ül.
2024. máj. 22. 14:26
 12/17 anonim ***** válasza:
63%

Hát nem tudom…

Ha valaki ennyire ragaszkodik egy bizonyos kulsohoz, mint a párod, az nem szokott egy embernél megállni. Van a családban testépítő bajnok rokon, de ő sem tudja hosszútávon tartani azt a szárazságot, mert egyszerűen nem egészséges.

Ő egyébként tesz azért valamit, hogy jobban nézze ki vagy csak elvárja tőled?

2024. máj. 22. 14:49
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Majd ha nem fogja bírni a lelki terhet ami rápakolsz akkor ki fog téged tenni. Nem más lány miatt hanem miattad.

Úgyhogy vagy összeszeded magad, vagy megint szívni fogsz.

2024. máj. 22. 14:58
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyedben megint pszichológushoz járnék és célokat tűznék ki magam elé. Úgy tűnik, hogy lelkileg még mindig nem vagy jól és sajnos a párodra vetíted ki aki nem tehet arról, hogy te edzeni kezdtél és arról se, hogy téged 23x(!!!) megcsaltak. Őszintén szólva nagyon csúnya dolog amit csinálsz vele. Nem csodálkoznék rajta ha belefáradna a te lelked megnyugtatásába. Azért nem semmi, hogy annyira rázúdítottál mindent, hogy a dugóban írt neked miszerint nem más nővel van. Nem bírnám egyáltalán.
2024. máj. 22. 15:07
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Csak azt tudom tanácsolni mint amit előttem írtak és az nem más mint az agyturkász. Viszont nekem személyesen úgy jön le, hogy nem segített, nem tudom lenne-e értelme az egésznek vagy csak pénzkidobás lenne.

Sőt az edzés se segített.

Pedig kellett volna mindkettőnek.

Sajna hogyha nem felejted el a múltat és továbbra is "nyaggatni" fogod a partnered és ő lesz olyan buta, szerelmes, naiv, hogy veled marad akkor ő neki is önértékelési gondokat fogsz okozni.

Remélhetőleg észhez térsz/ ő tér észhez és inkább szakítottok.

Nem kéne egy teljesen más személyt összekeverni az exeddel, múltaddal. De ha sehogy se tudsz túllépni rajta, nem tudsz a jelenben élni és tervezni jövőt nézve akkor engedd el a kezeit a barátodnak...

2024. máj. 22. 15:35
 16/17 anonim ***** válasza:
Ha nincs ott az elhatározás fejben, a pszichológus ebben nem tud segíteni. A munkát nem neki kell beletennie, ő csak felteszi a megfelelő kérdéseket.
2024. máj. 22. 15:41
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

#16:

Tudom, azért írtam, hogy nem hiszem, hogy lenne értelme más szavakkal.

Kérdező:

Belülről kéne fakadnia az önszeretetnek, vagy önbizalomnak, önbecsülésnek.

Amire nincs ráhatásod azzal nem kéne foglalkozni főleg ha nincs rá okod és ha lenne bármikor akkor pedig szakítani és nem hagyni magad szétcsalni.

Ha nincs köztetek bizalom akkor nem ér semmit a szerelem.

Mindketten csak szenvedni fogtok és sokkal jobban mint te mostanság.

Ér annyit az exed? Aki állandóan visszafelé tekint az elfelejt a "most"-ban élni.

Mit ér az életed ha a volt párod/kapcsolatod befolyásol negatívan?

Mást is megcsaltak és mégis felállt. Neked is csak annyit kéne csinálnod...

2024. máj. 22. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!