Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek nem annyira előnyös külsejű nő jutott, az szex közben más, jobb csajokra szokott gondolni?
Figyelt kérdés
2020. márc. 31. 16:41
1/30 anonim válasza:
Engem nem érdekel a külső, ha kedvelem azt, akivel vagyok.
A nők csak ilyen agybetegek, hogy nekik nem felel meg idézőjelesen akárki. Most nem a full higiéniátlan barmokra gondolok, akik picit sem adnak magukra, hanem olyanra, aki kicsit előnytelen kinézetű.
2/30 anonim válasza:
Nem állok össze számomra nem vonzó nővel, mert nem fog működni a szex egyáltalán.
3/30 anonim válasza:
Esetleg egyéjszakás kalandnál.
4/30 anonim válasza:
Mi az, hogy ez jutott? :D :D Nézz már magadra, biztosan te sem vagy egy adonisz.
Amúgy meg lehet fizetni prostit is, ott válogathatsz, ha van pénzed.
6/30 anonim válasza:
Te sem lehetsz valami előnyös külsejű. A nőd kire gondol közben?
7/30 anonim válasza:
Igen, közben azon jár az eszem, hogy bárcsak egy Gal Gadot-tal lehetnék. Dehát sajnos csak egy ilyen átlagos fruska jutott nekem is, sokan vagyunk így, akik megalkudunk.
8/30 anonim válasza:
En antiszemita vagyok, meghagyom neked 🖖
9/30 anonim válasza:
Ezeket fordítva miért nem szokták soha megkérdezni? Hogy a petyhüdt ronda pasija helyett a nő kire gondol? Gal Gadot kire gondolna, ha ilyen belsőleg rohadt senkik dugnák meg? Vagy az nem számít?
10/30 anonim válasza:
Kénytelen vagyok, mivel kövér nőm van, viszont nekem a vékony csajok jönnek be, de sajnos nekem olyan nem jutott 😔😔😔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!