Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit szoktatok arra gondolni, hogy a pasitok el fog hagyni egy sokkal jobb csajért?
Ne haragudj, de nekem ez kicsit olyan, mintha rátukmáltad volna magad. Én egy ilyen kapcsolatot biztosan nem akarnék, ahol már az elején az a feltétel, hogy minden nap edzenem kell. És ha valamiért nem tudsz majd edzeni vagy egész egyszerűen megunod, akkor majd azon fogsz aggódni, hogy elhagy, mert nem vagy már olyan szálkás/izmos?
Szerintem pont azért agyalsz ezen ennyit, mert te is érzed, hogy ez így erőltetett lett.
"értelmes pasi engem választott társnak"
Nekem nem tűnik annak 😅
Én szerintem ez nem a párod hibája hanem a tiéd. Nem mondta neked konkrétan, hogy kezdj el edzeni te csináltad ő miatta. Kétszer te kezdeményeztél és adott neked esélyt. Hát nem tudom mi lesz ebből.
De ha ő kimutatja nemcsak mondja, hogy szeret téged akkor nem kéne félned.
Van neki zsánere, te se jönnél össze olyan valakivel aki nem tetszene.
Lehet hogy vége lesz, de ha ő tényleg elbűvölő partner akkor miattad lesz mert nincs önbizalmad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!