Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg tudnád bocsàtani ?
Figyelt kérdés
Mi a véleményetek arról,ha egy pár csùnyán összeveszik majd az egyik azt mondja a màsiknak ( a bantalmazott a bantalmazónak)hogy takarodj (dühböl ès jogosan )majd 3-4 hetig nem beszélnek,es kibekülnek,de ebben az 1 honapban a bántalmazó 10-20 különbözö nönek irogatott szex cèljából,megcsalàsnak szamit?(állitása szerint nem volt szex csak beszélgetés meg seta) Meg tudnátok ezt bocsátani?2024. máj. 22. 13:18
1/7 anonim válasza:
Ha valki buta és naiv akk elnezi...
2/7 SataiGnum válasza:
Én nem tudnék megbocsátani. Az mindegy, hogy nem volt szex, mert ha egy vita miatt 3-4 hét alatt képes összeszűrni ennyi nővel a levet, ott már nem sok értelme van a kapcsolatnak.
3/7 A kérdező kommentje:
2-es irogatott nekik de nem Volt szex
2024. máj. 22. 14:33
4/7 anonim válasza:
Már alapból bántalmazó kapcsolatban nem lennék, innentől pedig irreleváns az összes további kérdés…
5/7 anonim válasza:
A bántalmazott minek békült ki a bántalmazóval? Én kidobnám...
6/7 anonim válasza:
10-20 nő? Hallod, úgy kivágnám, hogy nyekken
Akkor majd írogathat kedvére
7/7 A kérdező kommentje:
Utolso ö arra hivatkozik Hogy en azt mondtam takarodj -Tehat szakitottunk Igy szabad Volt Neki -Mert nem voltunk együtt🤣
2024. máj. 22. 16:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!