Meg tudnád bocsátani a legjobb barátnődnek, hogy nem megy el az esküvődre?
Szerintem alap dolog lett volna, hogy ott van. Meghívtuk személyesen, meghívóval. Biztosra mondta, hogy jön. Erre most, hogy pár nap múlva lesz a lagzi, felhívtam, hogy megbeszéljük a részleteket. Erre mondja, hogy ja, hát ők nem jönnek. Nem lakik messze, fél óra az út. Arra hivatkozik, hogy most nincs mivel jöjjön. Mondtam, hogy megoldjuk, valakit megkérek, de azt mondja, azt nem akarja. Nagyon rosszul esik, mert korábban mondtam neki, hogy nagyon fontos nekem, hogy ott legyen. És ha nem hívom fel, le sem mondja, ki kellett volna fizetni nekik a menüt úgy, hogy nincsenek ott.
Ti is úgy éreznétek, hogy ezt a barátságot át kell értékelni, vagy igyekeznétek megértőek lenni?
És biztos, hogy ő a legjobb barátnőd, vagy csak abban a hitben ringattad magad?
Egyébként lehet, hogy nincs pénze nászajándékra.
Úgy gondolom én is, ahogy a 3-as válaszoló. Többször is volt, hogy ígért valamit, ő vetette fel a programot, én szervezkedtem, és aztán hogy bocsi, de mégsincs kedve. Nekem kellett visszamondani mindenkinél. Megértő voltam vele mindig, szóval elmondhatná, ha gáz van. Sőt azt is mondtam neki, nem kell nászajándék meg pénz, ne adjanak semmit, csak érezzék jól magukat, és legyen velem a nagy napon.
Azt hiszem, be kell látnom, hogy csak én hittem, hogy ez barátság. Segítettem neki mindig, amikor kért.
Sajnos csak te gondoltad, hogy a legjobb barátnőd.
Nem kell megbocsájtani, dehogyis. Csak megérteni. Nem merte megmondani egyenesen, nem nevelték felelősségtudatra. Ezzel neked nincs dolgod.
Csak rövid távon lesz veszteség, hosszútávon nyereség ilyen embertől megszabadulni.
Nem voltam ott a legjobb barátnőm esküvőjén, mert külföldön voltam tanulmányúton, aminek az időpontját nem választhattam meg. Előre szóltam. Máig a legjobb barátom.
De ilyet sose tettem volna, amit leírtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!