Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom vajon más fele kacsingat?
Mostanában teljesen elhanyagol a párom, mondhatni csak magával és a barátaival foglalkozik. Együtt edzenek, együtt iszogatnak, néha egy-egy haver barátnője is becsatlakozik.
Engem ide nem nagyon hív mert régebben ilyen partikon elrúgta a pöttyöst, ott sem foglalkozott velem, vagy ha igen, az bunkó volt. De volt olyan, amikor haza sem kísért amikor rosszul voltam (nem alkohol miatt) mert ő olyan jól érzi magát.
Ő soha nem jelölget senkit, alig van ismerőse, de most rákérdeztem, hogy bejelölt valakit ebből az új nagy baráti körből? Azt mondta, hogy igen xy barátnőjét az éjszaka közepén amikor hazaért abból az iszogatásból ahol ez a lány is ott volt (és pont aznap éjszaka elfelejtett nekem írni, hogy hazaért…pedig ez az ő heppje, hogy mindig írnunk kell egymásnak ha hazaérünk)
Tudom, elég féltékenynek vagyok, gondoljátok a sztori után, de 2 lányt csalt meg előttem a párom, és hasonlóan indultak a sztorik.
Nem csesztetem, ez csak a saját belső feszültségem és félelmem ami elsősorban az elhanyagoltság érzése miatt alakult ki.
Ha úgy érzed, elhanyagol, beszélj vele, mit tudtok változtatni. Ténylegesen kérdezd meg, nem-e vagy túl sok neki és ezért keres kibúvót. Ha nem változik a helyzet, szakíts.
Rossz helyen van a fólusz, nem exeket meg potenciális másik nőket kell "kergetned" a gondolataidban.
Azt írtad 2 lányt is megcsalt előtted. Én is azt hittem, hogy a férjem megváltozik, velem is akarta csalni az exét, de én azt mondtam vagy komoly vagy sehogy.
Házasságunk második hónapjában már mással írogatott, később el is hagyott a nőért, majd úgy tudom megint alakul neki a nő mellett más.... Az ilyen emberek nem fognak megváltozni.
Nem lehet általánosítani senkit. Vannak ilyen tróger pasik akik sosem változnak meg és mindig az új lehetőséget keresik de vannak akik megváltoznak.
A kérdező esetében egyáltalán nincs igaza itt sok kommentelőnek. Ha nem is találkoznak akkor szerintetek hogy lehet sok neki a nője? Mindenkit meghívnak szórakozni csak a kérdezőt nem ha még is akkor teljesen tapló vele a párja. Jó hogy nem már szegény pasit sajnáljátok.
A helyedben kérdező én szakítanék vele. Menjen akkor szórakozzon dugjon meg akit akar igya magát a sárga földig minden egyes alkalommal de engem akkor felejtsen el végleg. Nekem nem ilyen párkapcsolatra van szükségem.
Miért vagy vele ha úgy tűnik egyáltalán nem elégíti ki az igényeidet? Nem érzed jól magad, nem foglalkozik veled... Nem itt az a pont, hogy szakítasz? Mire vársz, miért kell ő neked?
Ha veled akarna lenni, veled lenne, ha szeretgetni akarna, szeretgetne. Még ha mondjuk másnak egy jól működő kapcsolat is lenne a tiétek, de neked kevés, elégedetlenkedsz, nem beszélitek meg normálisan, gondolom nem tudjátok ezt megtenni, akkor miért fontos hogy másfelé kacsintgat-e? Ha amúgy is rossz neked vele, csak az a fontos tényleg, hogy másfele kapcsintgat e? Ha nem, akkor meg szeretnél vele lenni ilyen elégedetlenül?
Köszönöm az értelmes válaszokat!
15-ös válaszolónak:
Azért vagyok itt és tettem fel a kérdést, mert elgondolkodtam a szakításon, mert így nekem nem jó. De azért nem hagyom el, mivel tudom, hogy ennél többre is képes és képes is volt, hogy több energiát fektessen ebbe a kapcsolatba. És beszélgettünk, ő is mindig azt mondja , hogy szeretne többet belerakni, mégis azt érzem, ez van az utolsó sorban a fontossági sorrendben.
Nem tudom, hogy ez mindig így lesz már? Vagy lesz még olyan, mint régebben?…
Ez a lehetséges kacsingatás, meg csak az i-n a pont lenne, de nem tudom hova rakni.
Igazából jól átgondolva a leírtak alapján, csak máshova és másokba fekteti az energiáját…
Jegyezzétek már meg, ha egy férfi szeret, akkor veled van és nem hagy kétséget!! Ha meg kezd meginogni, akkor jön a linkeskedés. Három kapcsolatomnak lett így vége. Jah és nyilván megcsalás volt mindig az i-re a pont!
Nem olyan bonyik ám a pasik szeret veled van, nem szeret akkor elkezd eltávolodni : jaj ne gyere most, ez pasis est
Jaj elfelejtettem írni
Jaj most ne találkozzunk mert fáradt vagyok
Jaj bejelöltem a csajt, mert tök jó fej meg a Jancsi csaja.
Jaj most sokat dolgozom
Jaj ellaposodott, nem tudom mit érzek
Jaj tartsunk szünetet, mert hát annyira szeretlek, de ez sok nekem ( nah itt kell legkésőbb lelépni)
Úgyanígy vélekedek, azért okoztak kétséget ezek a “semmitmondó” dolgok is.
Tapasztalatból (egy másik kapcsolat) mondom, hogy ezek apró jelek amiket még lehet ő sem vesz észre magán! (vagy nem akarja vagy mert ösztönlény)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!