Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Előfordult, hogy teljesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előfordult, hogy teljesen váratlanul ért az, hogy a párod másfelé kacsingat?

Figyelt kérdés
Azt hitted, hogy teljesen harmonikus a kapcsolatotok, alapvetően jól működött a kommunikáció is. Aztán váratlan módon megtudtad, hogy valakivel flörtölget a közösségi médián, vagy megcsal. Mi volt a sztori? Hogyan derült ki?

2023. nov. 2. 11:02
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Igen is, meg nem is. Nem akartam szembe nézni a tényekkel, minden jelet tagadtam magam előtt. Szerettem volna elhinni, hogy minden jó, és harmonikus. Egy ponton elegem lett, és beleolvastam az üzeneteibe, így nem volt már mit tagadni. Én úgy gondolom, hogy jelek mindig vannak. Csak nem mindig akarunk róla tudomást venni.
2023. nov. 2. 11:38
 2/3 Mélybenyomás ***** válasza:
100%
Igen volt ilyen mikor még házas voltam, a volt párom a tini kori szerelmével újra egymásra találtak és mikor kiderült , akkor derült égből villámcsapás ért.. El is váltunk.. Én vagyok a férfi, de ennek már vagy 15 éve, azóta új párom van :)
2023. nov. 2. 11:39
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Nemrég történt. Több mint 4 éven keresztül abban a hitben éltem, hogy én vagyok az egyetlen számára. Soha semmilyen gyanakvó jelet nem adott. Egyik nap a közös jövőt terveztük, a közös lakást. Majd másnap bummmm, kiderült, hogy hónapok óta ismerkedik egy csajjal, szó nélkül lelépett az életemből. Majd rá 1 hónapra "visszatért" (legalábbis próbál), merthogy mégiscsak én vagyok a nagy szerelme.... (gondolom nem kellett a másik csajnak)

Két szét közé esett, mert nekem sem kell most már...

2023. nov. 2. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!