Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért kacsingat, flörtöl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kacsingat, flörtöl velem egy 2 gyermekes család apa?

Figyelt kérdés

Ott már gondok vannak?

Nos eszembe sincs elvenni másnak a férjét, csupán azon gondolkozok hogy miért flörtöl velem? Nagyon szép felesége van, és két gyönyörű gyermeke....

De zavar hogy állandóan néz, mosolyog , mutogat. Miért csinálhatja?

2018. jún. 10. 01:35
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
47%

Nem kotozkodesbol, de pontosan tudod. Na ne mond, hogy nem tudod, hogy miert.

Itt az ok az, hogy mivel no vagy, szereted ha hasznalnak.

Es ez pozitivan jon le neked. Azt hiszed, hogy jo vagy. Vagy valamilyen pozitivumot vonsz le magadrol, “azta, egy csaladapanak is bejovok, elcsavartam a fejet”.

Ez nem igy van.

Egy ilyen csaladapa gondolata altalaban a kulvilag fele nyit, gondol, kutat. Barmilyen inger, ami elut a hetkoznapi csaladanyatol, gyerekektol, az pozitiv neki.

Ezert van az, hogy a szep felelseget dobjak, egy ronda no miatt, csak azert mert mast adott erzelmileg, mint a felesege. Szoval itt nem a kulso, nem is a benso az amit megfogta benned.

Pusztan csak az, hogy kiutat keres a monoton hetkoznapokbol. Erre tojeletes vagy, szabadulolyuknak.

Ennyi lennel. Ennyi vagy a szemeben. NEHOGY JO NONEK HIDD MAGAD, NHOGY NOJJON AZ ONBIZALMAD ETTOL, egy kutyahetkoznapi asszony vagy, akit megkivant egy csalados pasas.

Ennyi.

Ne agyalj ezen nnyit.

Jezusom.

Tupikus. -.-

Tupikus no. -.-

Tipikis no vagy. -.-“

2018. jún. 10. 01:50
 2/33 anonim ***** válasza:
79%

Hany eves vagy amugy?

11, hogy ezt nem tudod?

2018. jún. 10. 01:52
 3/33 anonim ***** válasza:
100%
Szép, szép a felesége, csak gondolom nincs alkalma megd.gni, meg aztán ott a két gyerek is, lehet unja és kilépne már belőle. Aztán lehet szimplán csak megd.gna, ez is egy opció.
2018. jún. 10. 06:48
 4/33 A kérdező kommentje:

Kedves első....nem is ismersz azt sem tudod ki vagyok, nekem van önbizalmam, és párom is van!

Egyáltalán nincs igazad!

22 éves vagyok! Én csupán arra volnék kiváncsi hogy miért nézhet? Nem ismer nem beszélünk....néger az illető.

2018. jún. 10. 07:13
 5/33 anonim ***** válasza:
Azért, mert mindenkivel ezt csinálja, de rajtad látja is, hogy ez tetszik neked. A szép feleség mellett is kell szerető annak, aki ilyen hűtlen típus. Nem fogja elhagyni, eszében sincs, de egy kis hobbi, meg feltöltődés kell neki. Az a típus, akinek a szex érzelmek nélkül csak testmozgás.
2018. jún. 10. 07:29
 6/33 anonim ***** válasza:
45%
Szerintem benned van a gaz mert latja hogy vevo vagy ra megkockaztatom meg tetszik is neked ez a viselkedes ! Nevetseges vagy h meg ra is kerdezel itt
2018. jún. 10. 07:41
 7/33 anonim ***** válasza:
82%

Hogy lehet vki ennyire sötét??

Meg akar dugni.

Így megfelel a válasz?

2018. jún. 10. 08:11
 8/33 anonim ***** válasza:
67%
Olyan sotet mint a ni-gger csavoja😂😂😂
2018. jún. 10. 09:01
 9/33 A kérdező kommentje:

Semmi közünk nincs egymáshoz! Nem is lesz!

Nem is beszéltünk még...nem is fogunk.

2018. jún. 10. 10:01
 10/33 A kérdező kommentje:
Én csak arra voltam kíváncsi hogy mi lehet az oka.....
2018. jún. 10. 10:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!