Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért kacsingat, flörtöl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kacsingat, flörtöl velem egy 2 gyermekes család apa?

Figyelt kérdés

Ott már gondok vannak?

Nos eszembe sincs elvenni másnak a férjét, csupán azon gondolkozok hogy miért flörtöl velem? Nagyon szép felesége van, és két gyönyörű gyermeke....

De zavar hogy állandóan néz, mosolyog , mutogat. Miért csinálhatja?

2018. jún. 10. 01:35
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
35%
Jaaaj nem erdekel de itt kerdezoskodsz utana 😂😂😂😂 dragam tudat alatt szerintem te foglalkozol vele, nem csodalnam ha a feka farkara masztiznal estenkent🤣
2018. jún. 10. 12:39
 12/33 anonim válasza:
66%

Edesistenem konyorgom ha nem tudtok normalis valaszt adni akkor inkabb ne is valaszoljatok. Sztem nem azert jott ide hogy leteremtsetek hanem hogy KULTURALT valaszt kapjon. Plusz irta is hogy van valakije nem ertem miert piszkaljatok...

Amugy velem is volt ilyen, csak az enyem bizarabb. 20 eves voltam mikor egy 28 eves csaladapa probalt osszejonni velem. Mondtam neki almodni se merjen ilyenrol ne en legyek az ok hogy szetmegy a kapcsolat, keressen mast akivel szorakozhat. Vannak ilyen tipusu pasik (sajnos) ezekkel nem tudsz mit kezdeni, ha bottal verned se valtoznanak meg.

Hagyd figyelmen kivul, ha pedig beprobalkozik allj ki magadert.

2018. jún. 10. 14:30
 13/33 anonim válasza:
48%
#12es elozo vagyok pontositok 30 volt a ferfi
2018. jún. 10. 14:32
 14/33 A kérdező kommentje:

12# Köszönöm a válaszod! Te voltál az egyetlen aki normális választ adott! Megy a pacsi! :)

Igen....sajnos vannak ilyen férfiak, de kolléganőimmel próbáltunk találgatni hogy mi lehet az oka...de több verzió is van. Úgyhogy ez örök titok marad! :D

2018. jún. 10. 15:37
 15/33 A kérdező kommentje:
#11 Örülnék ha értelmeznéd amit kérdeztem, de látom hogy az IQ szinted a talajvíz szintje alatt van! ;)
2018. jún. 10. 15:39
 16/33 anonim ***** válasza:
0%
Beksphatod te redvas !!!!
2018. jún. 10. 16:05
 17/33 A kérdező kommentje:
Tudod ki a redvás....;) hadd ne mondjam ;)
2018. jún. 10. 17:16
 18/33 anonim ***** válasza:
43%
Majd te leszel ha megtep az asszonyka ,hajraaaa😂😂😂😂
2018. jún. 10. 18:24
 19/33 anonim ***** válasza:
Sajnos vannak ilyen "férfiak", ne foglalkozz vele, mást nem tudsz tenni :)
2018. jún. 10. 18:25
 20/33 A kérdező kommentje:
#18 Úgy látom hogy tényleg nem tudod felfogni , értelmezni azt amit leírtam. Klínikai eset vagy.
2018. jún. 10. 19:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!