Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, mit tudjak csinálni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mit tudjak csinálni ha "nem passzolunk a barátnőmmel"?

Figyelt kérdés

Sajnos az a probléma, hogy a péniszem nem elég nagy, 15-16 centi, sajnos ő pedig olyan lány, aki úgy éli át intenzíven az orgazmust ha mélyebben hatolok, hatolnak bele. Valahogy a hüvelyben nála lehet az idegek pont a hüvely végénél lehetnek érzékenyebbek, a külső méhszáj körül, ahova a péniszem már nem ér el. Ritkán van mikor különböző pózokkal élerem őt "úgy" de igazából ez egyetlen póz, azon belül pedig nem igazán van más póz amitől sokkal jobban, intenzívebben átélné az orgazmust. Ő ezt még soha nem mondta, hogy probléma lenne, de szoktunk szex után beszélgetni, hogy milyen volt stb, és ő őszintén elmondja, hogy most elélvezett, most nem volt olyan intenzív, most nagyon intenzív volt mert mélyen éreztelek stb.

Ez engem kezd egyre jobban zavarni, mert tudom, hogy számára az a jó, amikor mélyen vagyok benne, de a méretemből adódóan nem érek olyan mélyre nála sajnos.

Sok pózban nem szokott teljesen érezni, pl lovaglóban nem érzi, hogy benne vagyok, kutyapozban meg fáj neki, tehát azt ritkán csináljuk, de még a kutyapoz az amiben mélyebben betudok hatolni nála.

Én úgy érzem, hogy olyan 3-4 centivel kellene hosszabb legyen a farkam, de sajnos erre gyógyszer nincs.

Mégis mit tudjak tenni? Szexuális segédeszközök nem jöhetnek sajnos szoba, mert allergiás az ezekből előállított dolgokra.

2024. máj. 20. 17:36
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nem kicsi a péniszed. Ha nem érzi, lehet hogy nem elég kemény vagy vastag, de biztos hogy nem rövid.
2024. máj. 21. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!