Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek szakítsak a barátnőmmel?

Figyelt kérdés

Röviden a mi történetünk…

Mikor megismerkedtünk mindketten 18 évesek voltunk. 7 éve vagyunk együtt a barátnőmmel, szokásos rózsaszín köd, mely elég sokáig tartott, majdnem 3 évig… Aztán elmúlt, de a szerelem/szeretet az megmaradt. A barátnőm 2 éve jár gyógyszeres kezelésre, pánikbeteg .

A kezelés elkezdésével együtt a nemi életünk is megváltozott. Konkrétan egy kezemen megtudom számolni hányszor voltunk együtt azóta és azok sem voltak olyanok. Többször próbáltam vele megbeszélni, rengetegszer kezdeményeztem, az esetek 99%-ban elutasított, ennek eredménye az lett, hogy már kezdeményezni sincs kedvem felé.

A napokban a munkám során megismertem egy lányt. Inteligens, figyelmes, dekoratív stb minden amit el lehet mondani. Mondanom se kell, több se kellett nekem…

Viszont a barátnőm nem szeretném se megbántani, sem megcsalni…

Jelenleg a kezelése végén jár, ha most közlöm vele, hogy szeretnék szakítani akkor tuti megint összeroppan, amit nem szeretnék…

Ugyanakkor valljuk be, huszon évesen évente 1 szex… értitek…

Ti mit csinálnátok a helyemben? Szakítanátok? Vállaljam be, hogy miattam lesz megint rosszul?

2024. febr. 10. 20:23
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
17%
Szereted a baratnodet?
2024. febr. 10. 20:24
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Szakítanék. Én is küzdök hasonló problémával és ha nem a szakítás miatt, majd akkor más miatt lesz újra rosszul. Nem is kell hozzá konkrét negatív esemény.

Habár én a csaj helyében már elengedtelek volna, hagy éld az életed, ha már mellettem nem megy.

2024. febr. 10. 20:27
 3/16 anonim ***** válasza:
37%

Valószínűleg a gyógyszer okozza, nem ő tehet róla. Lehetne más alternatívát is keresni rá, sokféle hatóanyag van.

Amúgy hagyd el, könyörgöm, hiszen a legkevésbé sem szereted. Szegény lány ennél sokkal jobbat érdemel.

4/16 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy a gyógyszerek befolyásolják a libidót, ezért nem is hibáztatom vagy hasonló… Csak néha már szar érzés…

Bevallom, az együttlét hiànya nálam elfolytotta a szerelmet…

5/16 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem hagyd ott a barátnődet.

Egy 50 évesnek azt mondanám, hogy kár meg is barátkozhat a szexmentesség gondolatával, de nehogymár egy 25 évestől várjuk, hogy cölibátusban éljen. Én is szakítanék, ha a barátom hajlandóságot sem mutatna arra, hogy megoldja a problémát.

És nem, nem arról van szó, hogy betegség, gyász vagy nehéz időszak nem jöhet közbe és nem kell ilyenkor a párunk mellé állnunk, de azért vannak határok mindkét oldalon, úgy vélem.

6/16 anonim ***** válasza:
100%

Megvárhatod a kezelés végét, hátha javul a helyzet, ha csak emiatt szakítanál amúgy. Most már mindegy igazából, de érdemes lett volna más gyógyszerrel kísérletezni, ami nem teszi tönkre a libidóját. De simán van rá esély, hogy helyrejön a dolog, ha nem szed gyógyszert.

Ha viszont mindenképp szakítani akarsz, akkor nincs értelme várni, majd megoldja egy pszichológussal.

2024. febr. 10. 20:28
 7/16 A kérdező kommentje:
Sokkal jobbat? Melyik huszonéves srác várna évekig? Nagyon sokan egy hét után mennek a farkuk után…
2024. febr. 10. 20:28
 8/16 anonim ***** válasza:
43%

3

Tessék? Ezek szerint mindenki megérdemli, hogy a párja feláldozza érte a szexuális vágyait? Istenem...

2024. febr. 10. 20:29
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Fájó szívvel de az lesz a legjobb ha lapátra teszed.
2024. febr. 10. 20:31
 10/16 anonim ***** válasza:
80%
Amúgy itt a gyakorin olyan referenciák vannak, hogy beszarás... Egy ép, egészséges fiatal férfi bírja csak ki évekig (vagy örökké) szex nélkül, hiszen különben a barátnője sOKkaL jObbAt éRdeMeL.
2024. febr. 10. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!