Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szakítsak a barátnőmmel?
Röviden a mi történetünk…
Mikor megismerkedtünk mindketten 18 évesek voltunk. 7 éve vagyunk együtt a barátnőmmel, szokásos rózsaszín köd, mely elég sokáig tartott, majdnem 3 évig… Aztán elmúlt, de a szerelem/szeretet az megmaradt. A barátnőm 2 éve jár gyógyszeres kezelésre, pánikbeteg .
A kezelés elkezdésével együtt a nemi életünk is megváltozott. Konkrétan egy kezemen megtudom számolni hányszor voltunk együtt azóta és azok sem voltak olyanok. Többször próbáltam vele megbeszélni, rengetegszer kezdeményeztem, az esetek 99%-ban elutasított, ennek eredménye az lett, hogy már kezdeményezni sincs kedvem felé.
A napokban a munkám során megismertem egy lányt. Inteligens, figyelmes, dekoratív stb minden amit el lehet mondani. Mondanom se kell, több se kellett nekem…
Viszont a barátnőm nem szeretném se megbántani, sem megcsalni…
Jelenleg a kezelése végén jár, ha most közlöm vele, hogy szeretnék szakítani akkor tuti megint összeroppan, amit nem szeretnék…
Ugyanakkor valljuk be, huszon évesen évente 1 szex… értitek…
Ti mit csinálnátok a helyemben? Szakítanátok? Vállaljam be, hogy miattam lesz megint rosszul?
használ a kezelése?
ha igen adj még neki esélyt.
ha kezelés után sem lehet vele rendesen nemi életet élni én akkor szakítanék.
Szia!
Én magam 3 évig küzdöttem panikbetegseggel, a párom tudott erről, szerencsére mindenben támogatott és mellettem állt. Nekünk is okozott problémát a szexuális élet, bár más okból. Amint elmondtam neki, hogy konkrétan mit érzek a szex kapcsán, onnantól kezdve sokkal jobb lett a helyzet, úgyhogy onnantól nem volt semmi probléma.
Szerintem itt nem a szex a fo gond, hanem hogy koztetek nem stimmelnek a dolgok. Nem gondolom, hogy ezen kívül minden rendben lenne. Ha meg tényleg “csak” ez a baj, akkor azt egyértelműen a gyógyszer okozza. SSRI-t szed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!