Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek szakítsak a barátnőmmel?

Figyelt kérdés

Röviden a mi történetünk…

Mikor megismerkedtünk mindketten 18 évesek voltunk. 7 éve vagyunk együtt a barátnőmmel, szokásos rózsaszín köd, mely elég sokáig tartott, majdnem 3 évig… Aztán elmúlt, de a szerelem/szeretet az megmaradt. A barátnőm 2 éve jár gyógyszeres kezelésre, pánikbeteg .

A kezelés elkezdésével együtt a nemi életünk is megváltozott. Konkrétan egy kezemen megtudom számolni hányszor voltunk együtt azóta és azok sem voltak olyanok. Többször próbáltam vele megbeszélni, rengetegszer kezdeményeztem, az esetek 99%-ban elutasított, ennek eredménye az lett, hogy már kezdeményezni sincs kedvem felé.

A napokban a munkám során megismertem egy lányt. Inteligens, figyelmes, dekoratív stb minden amit el lehet mondani. Mondanom se kell, több se kellett nekem…

Viszont a barátnőm nem szeretném se megbántani, sem megcsalni…

Jelenleg a kezelése végén jár, ha most közlöm vele, hogy szeretnék szakítani akkor tuti megint összeroppan, amit nem szeretnék…

Ugyanakkor valljuk be, huszon évesen évente 1 szex… értitek…

Ti mit csinálnátok a helyemben? Szakítanátok? Vállaljam be, hogy miattam lesz megint rosszul?

2024. febr. 10. 20:23
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen, szakíts vele és szerintem ne hùzd az idejét, meg a sajátodat se.
2024. febr. 10. 20:39
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

használ a kezelése?

ha igen adj még neki esélyt.

ha kezelés után sem lehet vele rendesen nemi életet élni én akkor szakítanék.

2024. febr. 10. 20:50
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Jóból is megárt a sok, nem hogy ebből.
2024. febr. 10. 20:55
 14/16 anonim ***** válasza:
37%
7 évnyi kapcsolat kapcsán ennyit a 'jóban-rosszban'ról...másrészről ő is hibás, mert attól még, hogy nincs kedve a sz.exhez, még tehetett volna a kedvedre, ő is legalább annyira önző volt, hogy CSAK a saját bajával foglalkozott. Ha te ezt már eldöntötted magadban,kiölte belőled a szerelmet, akkor majd a következő párkapcsolatában már okosabb lesz. Te tudod, hogy egyébként szereted-e, ér-e annyit a kapcsolatotok, hogy átbeszéljétek, ő se csak magával foglalkozzon, te meg elég türelmes voltál szerintem eddig is. Egy próbát megérhet. Őszintén szólva, ha teljesen elhidegültél tőle, akkor nem csoda, hogy az első adandó alkalommal rámozdulnál másra, de azt se szabad elfelejteni, hogy minden új partnerral zsákbamacskát veszel, nem tudhatod, hogy a felszín alatt ő milyen, vele mibe futsz bele, sőt azt se, hogy neked nem lesz-e olyan periódusod, ami miatt otthagynak, mint eb a szaharát.
2024. febr. 11. 07:16
 15/16 anonim ***** válasza:
Rajtad latszik, hogy szakítani szeretnel, csak itt varsz megerositest.
2024. febr. 11. 12:59
 16/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Én magam 3 évig küzdöttem panikbetegseggel, a párom tudott erről, szerencsére mindenben támogatott és mellettem állt. Nekünk is okozott problémát a szexuális élet, bár más okból. Amint elmondtam neki, hogy konkrétan mit érzek a szex kapcsán, onnantól kezdve sokkal jobb lett a helyzet, úgyhogy onnantól nem volt semmi probléma.

Szerintem itt nem a szex a fo gond, hanem hogy koztetek nem stimmelnek a dolgok. Nem gondolom, hogy ezen kívül minden rendben lenne. Ha meg tényleg “csak” ez a baj, akkor azt egyértelműen a gyógyszer okozza. SSRI-t szed?

2024. febr. 18. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!