Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak a barátnőmmel?
Időszakosan rájön az, hogy ő épp szeretethiányos, és olyankor levakarhatatlan. Egyszerűen kikészít, folyamatosan rám van tapadva. Mármint ezt úgy kell elképzelni, hogy folyamatosan ölelget, bújik. Nagyon aranyos, de nekem kicsit sok, hogy ha mondjuk otthon kimegyek a konyhába vizet forralni a teához, akkor követ, és abba az öt percben is rám van tapadva, igazán megvárhatna a szobában is. Épp csak a mosdóba nem követ, de kettő perc távollét után közli, hogy hiányoztam neki.
Két éve élünk együtt egyébként. Az ilyen időszakokat leszámítva rendben van a kapcsolatunk, egyikünk se féltékeny, töltünk együtt időt egymással. Pszichológushoz nem akar menni, szerinte teljesen normális, hogy néha "kicsit" több szeretetet szeretne.
Én egyetértek a kettessel, abnormális, hogy csak a konyhába mész ki és megy utánad, vagy már hiányol, jóformán csak a mellékhelyiségben van nyugtod.
Ha olyasmiről lenne szó, hogy nem két perc után mondogatná hanem este amikor végre találkoztok és hasonlók azzal semmi baj nincs, de hogy tudja azt, hogy neked zavaró a viselkedése és mégis csinálja egyáltalán nincs rendben. Túlságosan is rád van akaszkodva ha rá tör a figyeleméhség és nincs tekintettel rád.
Semmiképp sem egészséges párkapcsolatban éltek.
Tegyük fel egyikőjükkel sincs gond csak egyszerűen nem egyezik a szeretetnyelv. Vagy a kérdező kiszeretett belőle és még nem esett le neki.
Akkor is pszichológushoz küldenéd a kérdezőt hatos?
Nem normális hiába véded a barátnőt, hogy csak a konyhába megy ki és már hiányzik neki, rá van tapadva mint a ragasztó.
És hogy mégcsak nem is bánja, hogy a kérdezőnek ez nem tetszik még nagyobb a baj.
Szerintem ez csak egy kamukérdés. Ilyen a világon nincs hogy két perc után valaki azt nyekeregne hogy hiááányoztááál. Az ilyentől vécére se lehetne menni enélkül a vinnyogás nélkül? Az első ilyennél lépnék le örökre. De mondom, nem hiszem hogy létezik ilyen.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!