Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak a barátnőmmel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak a barátnőmmel?

Figyelt kérdés

Időszakosan rájön az, hogy ő épp szeretethiányos, és olyankor levakarhatatlan. Egyszerűen kikészít, folyamatosan rám van tapadva. Mármint ezt úgy kell elképzelni, hogy folyamatosan ölelget, bújik. Nagyon aranyos, de nekem kicsit sok, hogy ha mondjuk otthon kimegyek a konyhába vizet forralni a teához, akkor követ, és abba az öt percben is rám van tapadva, igazán megvárhatna a szobában is. Épp csak a mosdóba nem követ, de kettő perc távollét után közli, hogy hiányoztam neki.

Két éve élünk együtt egyébként. Az ilyen időszakokat leszámítva rendben van a kapcsolatunk, egyikünk se féltékeny, töltünk együtt időt egymással. Pszichológushoz nem akar menni, szerinte teljesen normális, hogy néha "kicsit" több szeretetet szeretne.

2024. ápr. 25. 16:16
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
58%

Szerintem te nem vagy szerelmes, Kérdező...

Ennyi idő után még totál normálisnak gondolom, hogy néha valaki jobban éhezik a másik figyelmére, szeretetére, érintéseire. Valószínűleg ezek a túlzó megnyilvánulások abból fakadnak a barátnődnél, hogy túl ridegnek, megközelíthetetlennek érez sokszor, ezért fel akarja hívni magára a figyelmemedet, akár extrém módon...

2024. ápr. 25. 21:31
 22/30 anonim ***** válasza:
53%

Nyilván nem vagyok ott és nem tudom milyen méreteket ölt, meddig tart stb. Nem mindegy, hogy egy időszak= 2 nap, 1 hét vagy 3 hónap...

De egy nőnél a ciklus nagyon sok mindenbe bekavar. Nem akkor van ez amikor menstruál? Vagy előtte és közben?

Én olyankor vagyok ilyen "needy" mielőtt megjön és az első pár napban 2 nagyon max 3. Pedig mèg szingli is vagyok és nincs párom aki olyankor megölelgetne, na olyankor ezért kis túlzással ölni tudnék. Aztán ez eltelik és minden megy vissza normálisba.

Plusz valóban az ember igényei és viselkedése sem konstans, hanem változik.

2024. ápr. 25. 21:54
 23/30 A kérdező kommentje:

#21 Attól még, hogy szerelmes vagyok, túlzásnak érzem, hogy két percre nem lehet abbahagyni az ölelkezést. Hazamegyek munka/egyetem után, a barátnőm rögtön tapad is rám, igényli a folyamatos öleléseket. Mondjuk ha elzsibbadt valamim közös sorozatnézés közben, alig tudom levakarni magamról, hogy engedjen már el, amíg átmozgatom magam.

És nem, nem vagyok vele rideg, amúgy is sokat ölelgetem, puszilgatom, de nem esek túlzásba. Mármint hagyok neki teret, ha arra vágyik, meg nem rohanok utána, hogy a teafőzés alatt is öleljem.

Olyan másfél havonta csinálja ezt, van, hogy pár napig tart, van, hogy két hétig. De nem a menstuációja előtt/közben.

2024. ápr. 25. 22:24
 24/30 anonim ***** válasza:
52%
#23na igen, erre mondom, hogy a női ciklus NAGYON sok mindenbe bekavarhat akkor is a nem menstruál épp és nem pár nap múlva fog és ez a 1.5 havonta illene is rá. Én így látatlanban nem mondok semmit, csak annyit, hogy esetleg amikor nem épp benne van akkor nyugodtan próbálj vele erről beszélni, hogy szereted stb. de amikor benne van néha kicsit túlzásokba esik.
2024. ápr. 26. 08:36
 25/30 anonim ***** válasza:
53%

Bár nekem lenne ilyen csajom, becsüld meg

F30

2024. ápr. 26. 09:14
 26/30 anonim ***** válasza:
53%

Szerintem inkább örülj neki, hogy még mindig így szeret és vágyik rád. De komolyan, nektek semmi nem jó? Ha meg elutasító lenne az lenne a baj.

Én is így voltam a pasimmal évekig, aztán meguntam hogy neki ez "sok" és szakítottam. Mai napig utánam koslat és visszasír, de én már túlléptem rajta. Ha tényleg szereted, akkor szeresd, és becsüld meg.

2024. ápr. 26. 10:26
 27/30 anonim ***** válasza:
53%
Ne őt minősítsd, hogy túl sok, meg hogy nem normális, hanem a saját igényeidet jelezd: pl. most egy picit szeretnék kinyújtózni, mert elgémberedtek a tagjaim, vagy most szükségem van pár perc egyedüllétre, mert nagyon tele van a fejem.
2024. ápr. 26. 10:36
 28/30 anonim ***** válasza:
37%
Szerintem ha ezt felhozná neki a barátnője zokszó nélkül megsértődne és hozzá vágná hogy jól van akkor most már nem is fogja ölelgetni. Gyerek....
2024. ápr. 26. 16:45
 29/30 anonim ***** válasza:
36%
Szerintem meg nem illetek össze, ha ennyire irritáló számodra a bújóssága!...
2024. ápr. 27. 11:10
 30/30 anonim ***** válasza:
72%

"Olyan másfél havonta csinálja ezt, van, hogy pár napig tart, van, hogy két hétig."

Nagyon sűrűn csinálja és ha még akkor is amikor már le vagy zsibbadva szerintem egyáltalán nem egészséges kategórián belül mozog.

Helyedben szakítanék vele minél előbb, ő az a típus aki még arra is képes, hogy kilyukassza a gumit, ne szedje a tabit és gyereket nemzzen veled a beleegyezésed nélkül, vagy zsaroljon öngyilkossággal.

Nem normális, hogy ennyire gyakran rád van tekeredve mint egy kígyó.

2024. ápr. 27. 14:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!