Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » !? Féléve vagyok együtt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

!? Féléve vagyok együtt a barátnőmmel viszont elromlott a dolog

Figyelt kérdés

Távkapcsolat így csak hétvégente talalkozunk de akkor is veszekedünk mindig valamin..

elromlott a dolog én nagyon szeretem és nem tudom elengedni ezt az egészet régen mindig írt hívott de már egy másfél honapja alig keres a hétköznapokba pedig fent van írok sokára ír vissza hívásozás az már most nagyon ritka a heti 4-5 helyet 1napra csökkent úgyhogy nem tudom mit gondoljak vagy mit tegyek szakítani kellene de nem tudok beszéltem már vele erről de semmi változás..:/

Ő 17éves én 20

2024. máj. 6. 15:34
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ti már nem vagytok kapcsolatban, csak ő nem szólt, te meg nem vetted észre.
2024. máj. 6. 15:39
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Egy 17 éves kislánytól ne várj sokat főleg távkapcsolatban. Mit csinálj? Krumplis tésztát mert az finom. De komolyan, engedd el. Ebben ennyi volt.
2024. máj. 6. 15:39
 3/6 A kérdező kommentje:
Kicsit tényleg olyan ha el is jön hozzám nem velem foglalkozik.. és néha úgy viselkedik mintha csak barátok lennénk visszatérve a veszekedésre az meg olyan mintha direkt provokálná.. nagyon szeretem ennek ellenére és nem tudom hogy hogyan szakítsak vele:/ nehéz nagyon
2024. máj. 6. 15:48
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Direkt provokál, mert azt akarja, hogy szakíts vele.

Távkapcsolat, pláne ilyen fiatalon... ő még egy kislány.

2024. máj. 6. 15:53
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Eldöntheted, hogy magadat szereted jobban vagy őt aki direkt provokál azért, hogy legyen vége. Legvégül lehet majd ő tesz ki téged, vagy te őt, de addigra teljesen SAJÁT MAGADNAK az emberi méltóságod elásod és sokkal nehezebben teszed túl magad az egész fostalicska kapcsolaton. Még most bár szereted könnyebben tudnád megemészteni. Rajtad múlik kérdező...
2024. máj. 6. 15:58
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ennek annyi, minél hamarabb szakítasz, annál hamarabb lesz lehetőséged kiegyensúlyozott párkapcsolatra.

Viszont vigyázz, egy életed vagy, fiatalabb nem leszel, minél több időt vesztegetsz halott dolgokra, annál kevesebb időd marad boldognak lenni!

2024. máj. 6. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!