Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
!? Féléve vagyok együtt a barátnőmmel viszont elromlott a dolog
Távkapcsolat így csak hétvégente talalkozunk de akkor is veszekedünk mindig valamin..
elromlott a dolog én nagyon szeretem és nem tudom elengedni ezt az egészet régen mindig írt hívott de már egy másfél honapja alig keres a hétköznapokba pedig fent van írok sokára ír vissza hívásozás az már most nagyon ritka a heti 4-5 helyet 1napra csökkent úgyhogy nem tudom mit gondoljak vagy mit tegyek szakítani kellene de nem tudok beszéltem már vele erről de semmi változás..:/
Ő 17éves én 20
Direkt provokál, mert azt akarja, hogy szakíts vele.
Távkapcsolat, pláne ilyen fiatalon... ő még egy kislány.
Szerintem ennek annyi, minél hamarabb szakítasz, annál hamarabb lesz lehetőséged kiegyensúlyozott párkapcsolatra.
Viszont vigyázz, egy életed vagy, fiatalabb nem leszel, minél több időt vesztegetsz halott dolgokra, annál kevesebb időd marad boldognak lenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!