Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 2-3 évtizede is ilyen volt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2-3 évtizede is ilyen volt a nők nagy részének hozzáállása, elvárása a férfiakkal szemben?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy egy átlagos polgári munkát végzek (raktáros, pénztáros, szakács stb.) átlagos fizetésért, saját lakással, autóval. Lassan 30 leszek, de tartós párkapcsolatot nem sikerült kialakítanom eddig és úgy érzem nem velem van a probléma. Szerintem a nők nagyrésze túl magasra teszi a lécet és többet vár el a másik féltől, mint amit ő tud nyújtani.

Így volt ez régebben is, vagy csak az utóbbi évtizedben változott?

Nem vagyok nőgyűlölő és ez egy fiktív kérdés.

2024. máj. 20. 11:59
1 2 3
 21/21 lizzi77 ***** válasza:
100%
Egyrészt sok ember megengedheti magának,hogy egyedül 3lken.És rájön,hogy ez igazán kényelmes dolog,nem kell senkihez igazodni,más után ganézni,igazodni ,elviselni a hülyeségeket.Sokan már nem is próbálkoznak, pl. én sem,mert annak az esélye,hogy egy hozzámillő pasi keresztezze az utamat,akivel együtt tudnék élni huzamosan(a legtöbb embertől viszketegséget kapok) gyakorlatilag nulla.Plusz már nem vagyok egy mai csirke,és még nehezebben adom fel a "hídfőállásaimat" is.Persze nőttek az elvárások,de ez min dkét oldalra igaz.
2024. máj. 20. 14:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!