Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2-3 évtizede is ilyen volt a nők nagy részének hozzáállása, elvárása a férfiakkal szemben?
Tegyük fel, hogy egy átlagos polgári munkát végzek (raktáros, pénztáros, szakács stb.) átlagos fizetésért, saját lakással, autóval. Lassan 30 leszek, de tartós párkapcsolatot nem sikerült kialakítanom eddig és úgy érzem nem velem van a probléma. Szerintem a nők nagyrésze túl magasra teszi a lécet és többet vár el a másik féltől, mint amit ő tud nyújtani.
Így volt ez régebben is, vagy csak az utóbbi évtizedben változott?
Nem vagyok nőgyűlölő és ez egy fiktív kérdés.
"Sőt, a férfiak többsége jobban szereti a természetes külsőt smink nélkül."
A férfiak többsége nem tudja, milyen a természetes külső.
Plusz izgis, hogy a lábszőr nem számít természetesnek, pedig az. Meg a deszkalapos seggem sem tetszett senkinek, pedig természetesen olyan, edzenem kell, hogy kerekedjen.
Ne hazudj. Nem vonzó.
Neked hol az értekrendek és a belső értékeid ha csak a nők külseje számít?
Persze te átlagos kis pékleányokat akrsz,de nem kapsz, egészen hihető.
Az megvan,hogy az átlagos az nem darázsderekú 50 kg-s hanem van rajta pár kiló felesleg?
Az megvan hogy az átlagos az C meg D kosár hanem A,B?
Az megvan hogy az átlagos az pár az 18-20 éves lány + 35 éves pasi, hanem pl.30 éves nő és 32 éves férfi?
8
Jah, tényleg majd elfelejtettem, termédzetesen nézzek ki k*rva jol! ...
"nő smink nélkül"
S mink, no nelkul.....
39F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!