Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mégis mit tegyek?

Figyelt kérdés
Párommal már 2 éve együtt vagyunk, a napokban felhoztam a gyerek témát hogy a jövőben szeretnék és ekkor jött a sokk…ő azt mondta hogy ő is szeretne, de addig még én túlsúlyos vagyok addig nem, mert nem kockáztatja be azt hogy baja lesz a gyereknek emiatt. Elmondása szerint nagyobb így az esély. Azt is mondta hogy szeret és elfogadta a túlsúlyomat (27 vagyok, 110kg és 167cm) de nekem is el kell azt fogadom hogy ez áldozatokkal jár. Tejesen depressziós lettem azóta. Én eddig úgy éltem hogy akinek nem tetszik az ne nézzen és ennyi. De hogy a páromtól ezt kapom ez megalázó volt. Minden hol a magabiztos túlsúlyos nőket látom neten, sokan támogatják is őket ahogy engem is de erről senki nem beszélt. Csak velem esik ez meg? Vagy ez egy jó kifogás párom részéről hogy valójában nem tetszem neki és fogyjak? Ha így van, akkor ez azt jelenti hogy nem szeret és ezzel együtt nem fogadott el?
2024. máj. 20. 05:02
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
8%
Keress olyan embert, aki elfogad téged, úgy ahogy vagy, és nem mondom, hogy helyes ilyen túlsúlyosnak lenni, lehet tenni ellene, de ha valaki elfogadja magát így, akkor egészségére, nem a ti dolgotok.
2024. máj. 20. 10:40
 22/29 anonim ***** válasza:
87%

20-as azért mert vannak duci kismamák, szerinted követendő példa? Az sem minddgy valakin van 15 kiló tulsúly és duci, vagy dupla akkora, mint kellene és tankként szeretne teherbe esni!

Azért mert rengetegem szültek kövéren, akkor neki is követnie kellene a nyájat?

20-as a párja már így is elfogadta a kérdezőt! Teherbe ejteni nem akarja, ilyen állapotban!

2024. máj. 20. 11:44
 23/29 anonim ***** válasza:
89%
Neked 30-35 kilót kéne fogynod, hogy túlsúlyos legyél. Igaza van a párodnak, a gyerekvállalás előtt életmódot kellene váltanod és legalább 30 kg-t ledobni.
2024. máj. 20. 12:23
 24/29 anonim ***** válasza:
100%
A 160/110 az nem túlsúlyos, hanem életveszélyes állapot. Nagyon magadba kéne szállnod, nagyon gyorsan. Minek a gyerek, ha azt se éred meg, hogy óvodába kerül?
2024. máj. 20. 13:35
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok hízásra hajlamos, de mindkét terhességemnél 25 kilót híztam, 50 kilóról indulva. Ha leguggoltam, alig bírtam egyedül felállni. Hiába ment le az összes plusz, a térdem és a derekam még mindig fáj. És ez a legkisebb probléma, nekem nem volt magas vérnyomásom, sem cukorproblémám, ami neked borítékolható. Én nem megsértődnék, hanem észbe kapnék. Még fiatal vagy, fogyj le és utána még bőven lesz időd egy egészséges testben a gyerekvállalásra.
2024. máj. 20. 13:42
 26/29 anonim ***** válasza:
80%
Zsirdisznó,igaza van ne hàborogj.
2024. máj. 20. 20:39
 27/29 anonim ***** válasza:
100%

Ami rajtad van, az nem túlsúly. Az max 10 kg plusz lenne. Még a 20-at is elfogadom, mert van akinek baromi jól áll és arányosan oszlik el.

Te konkrétan brutál elhízott vagy, szóval engedd el bátran ezt a "fogadd el magad túlsúlyosan!" dolgot, mert te nem ez a kategória vagy.

A párod meg őszinte volt, olyat mondott amit te is tudtál magadtól.

2024. máj. 20. 20:50
 28/29 anonim ***** válasza:
100%

Te nem tulsulyos vagy hanem ongyilkos hajlamu.

Nem valo neked gyerek, feltetelezem a lepcson nem tudsz felmenni hogy ne legyen legszomjad. Hogy fogsz ellatni egy izgo mozgo babat akiert hajolni kell meg menni utana minden fele?

2024. máj. 21. 08:38
 29/29 anonim ***** válasza:
100%

Előszöris mivel ekkora túlsúlyod van, a hormonrendszered sem lehet rendben, egyáltalán nem biztos, hogy olyan könnyen fogsz tudni teherbe esni!

Ha teherbe is esel, nemcsak a saját egészségeset veszélyezteted, hanem a magzatét is, mivel könnyen kialakulhat nálad cukorbetegség a terhesség alatt, ilyenkor a baba is alkalmazkodik az anya magas vércukorszintjéhez, és több inzulint termel. Emiatt viszont hatalmasra nőhet, elhízott anyukáknál nem ritka a négy-öt kilós baba sem. A magas vércukorszint a méhlepény ereit is károsítja, így a magzat sokszor nem kap elég oxigént!

Ezeket csak azért írom le, akik szerint mekkora szemét a párod, és miért nem vállal veled gyereked, nincs abban semmi blabla.

2024. máj. 21. 10:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!