Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mégis mit tegyek?

Figyelt kérdés
Párommal már 2 éve együtt vagyunk, a napokban felhoztam a gyerek témát hogy a jövőben szeretnék és ekkor jött a sokk…ő azt mondta hogy ő is szeretne, de addig még én túlsúlyos vagyok addig nem, mert nem kockáztatja be azt hogy baja lesz a gyereknek emiatt. Elmondása szerint nagyobb így az esély. Azt is mondta hogy szeret és elfogadta a túlsúlyomat (27 vagyok, 110kg és 167cm) de nekem is el kell azt fogadom hogy ez áldozatokkal jár. Tejesen depressziós lettem azóta. Én eddig úgy éltem hogy akinek nem tetszik az ne nézzen és ennyi. De hogy a páromtól ezt kapom ez megalázó volt. Minden hol a magabiztos túlsúlyos nőket látom neten, sokan támogatják is őket ahogy engem is de erről senki nem beszélt. Csak velem esik ez meg? Vagy ez egy jó kifogás párom részéről hogy valójában nem tetszem neki és fogyjak? Ha így van, akkor ez azt jelenti hogy nem szeret és ezzel együtt nem fogadott el?
2024. máj. 20. 05:02
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, te nem túlsúlyos vagy, hanem ELHÍZOTT. Már így is túlterheled a szívedet, gerincedet, ízületeidet. Ezt akarod még megfejelni egy terhességgel. Nagyon helyes, hogy a párod rád szólt, hogy ez így nem lesz jó. De te magad is utána nézhetsz, milyen kockázatai vannak, ha elhízottan vállalsz egy terhességet.
2024. máj. 20. 07:57
 12/29 anonim ***** válasza:
100%

"Én eddig úgy éltem hogy akinek nem tetszik az ne nézzen és ennyi. De hogy a páromtól ezt kapom ez megalázó volt. Minden hol a magabiztos túlsúlyos nőket látom neten, sokan támogatják is őket ahogy engem is de erről senki nem beszélt."

Senki? Ne már. Az orvosod soha nem mondta, hogy fogynod kéne, anyukád, testvéred? Hol éltél te valamilyen burokban? Akkor majd én "beszélek" akkor is ha nem tetszik:

Az a helyzet te ELHÍZOTT/DAGADT nő, hogy az a plusz 20 kg rajtad nagyon egészségtelen és mégcsak 27 éves vagy. Mégha nem is vállalnál soha gyermeket akkor is hízni fogsz mert téged nem olyan fából faragtak ezek szerint mint aki hajlandó fogyózni, egészségesen étkezni,edzeni hanem olyanból aki eszik mint a malac, lusta mozogni és még a homokba dugja a fejét merthogy akinek nem tetszik ne nézzen rád.

Tudod a szerelem egyszer elmúlik, sőt a szeretet is ha te játszod a sértődött kisaszonyt mert a párja nem csinálja fel és "bántja" a kinézete miatt. Azt fogod elérni, hogy kidob téged hamarosan főleg ha még nagyobb depresszióba essel az igazság miatt. És akkor lehetsz egyedül mert nem biztos, hogy másnak kelleni fogsz guruló hengerként!

Azt javaslom, hogy adj le a plusz kilóidból az egészséged miatt és aztán lehet babaprojektbe fogni.

A gyenge akaratú, lusta emberek keresnek kibúvókat miért nem tudnak lefogyni és legtöbbször azonnal le akarnák dobni a túlsúlyt holott fokozatosan ajánlatos. Tessék kezdeni el fogyni. Valamit valamiért alapon.

2024. máj. 20. 08:18
 13/29 anonim ***** válasza:
100%

"Minden hol a magabiztos túlsúlyos nőket látom neten, sokan támogatják is őket ahogy engem is de erről senki nem beszélt."

Kedves kérdező nem összekeverendő mikor valakin van plusz 5-10 kiló, és az formásan oszlik el rajta, és még jól is áll neki, azzal mikor valaki elvan hízva, és azt hangoztatja a világ felé ő elégedett magával. Az ilyen nők nem elfogadják magukat, hanem BELETÖRŐDTEK abba, hogy ilyenek és a zabálás fontosabb nekik, eszük ágában nincs változtatni, közben persze ilyeneknél is megfigyeltem, hogy próbálkoznak diétázni, tehát akkor hol is az elfogadás? Természetes mikor öltözködésre kerül a sor a legcsinosabb ruhat húznák magukra, de hogy áll nekik, azt már ők is látják a tükörbe! Zabálni és csinosan öltözködni nem lehet egyszerre! Nekik sem jó így, csak egyszerűbb ezt hazudni a külvilág felé, a sok szintén elhízott kommentelő meg adja alájuk a lovat, hogy ő így is milyen szép!

Én ugyan "csak" 80 kiló voltam, de ha felkeltem az ágyból fájt a lábam és a derekam, menni alig bírtam, arról nem is beszélve, hogy a ruhák is majd szétcsattantak rajtam és már normálisan felöltözni sem tudtam!

Nagyon fiatal vagy még ahhoz, hogy ebbe beletörődj, és így elhanyagold magad! Neked, most ne a terhességen járjon az eszed, hanem saját magaddal foglalkozz először, tedd rendbe a súlyodat a fizikális és lelki egészséged érdekében!

2024. máj. 20. 08:20
 14/29 anonim ***** válasza:
100%

"Mégis mit tegyek?"

Fogyókúrába fogj, sportolj, pozitívan fog rád hatni lelkileg és testileg egyaránt. Ép testben ép lélek legyen a mottód. A sport, a jóga, a egészséges életmód ad neked önbizalmat, célt és jó alakot.

Olyan sikert arathatsz, hogy tényleg fel fog téged dobni.

Csak akarni kell. Szépen apródonként, vagyis nem úgy, hogy akkor nem eszel egész nap, vagy nagyon keveset és akkor elkezdesz futni mint az eszeveszett, a saját tempódban kell haladni ami egyre inkább gyorsabb lesz. Mondjuk felkereshetsz valamilyen fitnesz-edzőt, vagy másféle szakember is tudna segíteni benne. A partnered csak jót akar neked és a születendő picinek is. Olvass utána nyugodtan mekkora veszélynek tennéd ki magatokat nyugodtan. Elhiszem, hogy rosszul esik, de nem alázott meg téged, annak fogod fel és depis is lettél miatta. Lásd be, hogy így mint élsz nem lehet tovább folytatni, vagy folytasd, de gyermeket ne hozzatok össze. Egyébként ha véletlenül rá tudnád szedni érzelmi zsarolással és bár nem is történne semmi bajotok arra számíts, hogy mindig benne lenne, hogy erőlteted és lehet elhagyna előbb utóbb...

2024. máj. 20. 08:41
 15/29 anonim ***** válasza:
0%
Ez nem normális a párod részéről. Ha valaki szeret téged és gyereket akar, akkor mindegy, hogy hogy nézel ki nem? Én 90 kilóval estem teherbe, 105 kgval mentem szülni. Komplikáció mentesen zajlott le minden. Szülés után 80 kg lettem. A kapcsolatotoknak szerintem nem sok értelme van.
2024. máj. 20. 08:54
 16/29 anonim ***** válasza:
89%

14-es sport, jóga? Ekkora súllyal?

Félre ne értsd az is nagyon fontos, de neki kezdéskent a legeslegfontosabb az életmódváltás, és a helyes étkezés lenne! 70 % a kaján múlik! Ekkora túlsúllyal még ne sportolni meg jógázni küldjed legelőször, mozdulni sem fog tudni, hiába megy el kocogni, ha hazamegy és zabál! Legelőször keressen fel egy dietetikust! Gondolom ilyen elhízással a kérdezőnek fogalma simcs a helyes táplálkozásról, kalóriadeficit fogalmáról! Neki legelőször megkellene tanulnia helyesen étkezni, bevásárolni, főzni magára, és ami a legfontosabb írasson egy étrendet, mert így sosem fog lefogyni! Ha már elkezdtett helyesen étkezni, eleinte kezdje sétával, tornával, más nem fog menni a legelején, ha már elkezd fogyni, és nem fog annyira fulladni rámehet a kardiógépekre is és mehet az intenzivebb kardió!

2024. máj. 20. 08:54
 17/29 anonim ***** válasza:
83%

15-ös olyan hülye vagy mint a s@gg már ne haragudj!

110 kilóval szerinted nem normális, ha a párja nem akarja teherbe ejteni, hogy még kövérebb 130 kilós legyen, és kockáztassa az egészségét is?

Nem arról van szó, hogy néz ki, de a kérdező a magasságához képest így is duplán akkora súlyú ,mint az ideális testsúly lenne, szerinted ez csak arról szól, hogy nem fogadja el, hogy néz ki? Egészségre esetleg nem gondoltál?

A te 90 kilód sem volt egészséges, és örülj, hogy nem cukrosodtál be, nem kellene ezt pozitív példának felhozni!

2024. máj. 20. 09:00
 18/29 anonim ***** válasza:
100%

#16:

"A sport, a jóga, a egészséges életmód ad neked önbizalmat, célt és jó alakot."

Nemcsak a jógát írtam, csak mint lehetőséget és inkább úgy értendő hogyha már leadott valamennyit.

2024. máj. 20. 09:07
 19/29 anonim ***** válasza:
83%

Előszöris nem a párodra kellene besértődni, hogy nem szeretne teherbe ejteni ilyen túlsúllyal, hanem neked kellene magadtól tudnod, hogy most sokkal nagyobb problémával állsz szemben, és legelőször ezt kellene megoldanod, ez pedig a legkevesebb 30-40 kiló túlysúly amit magadon cipelsz! Tényleg így szeretnél terhességet bevállalni? Még több túlsúlyod lesz terhesség következtében kedves kérdező, és már mozdulni sem fogsz tudni, szószerint gurulni fogsz!

Nemhogy a párod, de nincs az az éppeszű orvos aki javasolná neked a terhességet ilyen szintű elhízással!

27 éves fiatal nő vagy, legalább 1 évet koncentrálj az életmódváltásra, és hogy lefogyj! Senki nem várja el, hogy nádszálvékonyra legyél, de legkevesebb 30 kilótól mindenképp szabadulj meg!

Ha ennyi önkontrollod és egészségtudatod nincs, hogy az egészségedet rendbe hozd, milyen felelősségtudat van benned, hogy gyereket vállalj?

Ha már normál testsúlyod van akkor kezdj bele a gyerekprojektbe a saját egészséged érdekében!

2024. máj. 20. 10:01
 20/29 anonim ***** válasza:
10%
Ugyan már ez csak kifogás. Amikor összejött veled erre nem gondolt? Fújj de undorítóan tudnak gondolkodni az emberek. Rengetegen szülnek/szültek túlsúlyosan. Duci kismamák van egy ilyen csoport. Lépj be nyugodtan, de én nem szülnék gyereket egy ilyen embernek.
2024. máj. 20. 10:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!