Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom nem félt egy kicsit sem, ha más férfival beszélek. Ettől függtlenül lehet, hogy szeret?
Figyelt kérdés
Számomra az az igazi szeretet, ha egészséges mértékben féltem a számomra fontos dolgokat. A páromtól ezt nem kapom meg. Ha nyíltan flörtöl velem egy férfi, rá se hederít. Hűséges vagyok hozzá, de fáj a tudat, hogy más férfi simán elszedhetne tőle, ha én is akarnám. Úgy érzem magam, mint egy értéktelen tárgy, amit ha elveszítenek, majd lesz helyette másik. Próbáltam neki elmagyarázni ezt, de azt mondta, hülyeséget beszélek. Tudom, hogy különösebben nem fogok kapni erre megoldást. Férfiak véleményét várom, hogy mennyire igaz vagy nem igaz a gondolatom.máj. 16. 11:12
21/34 anonim válasza:
Tegyük fel te miattad elkezdene színészkedni, meg akarna felelni neked, de logikusan nem szívből jönne. Téged az nem zavarna, vagy mi? Hogyha egyszer neked kevés amit nyújt (tök mindegy, hogy jogosan, vagy se) akkor váljanak el útjaitok.
22/34 A kérdező kommentje:
21
Zavarna, ha nem önmagát adná, viszont egy érintés vagy csók ne legyen már olyan magas elvárás. Az az 1-2 másodperc kijut egy nap 24 órájából lazán.
máj. 16. 12:02
23/34 anonim válasza:
De ha nem akar téged csókolni, ölelni főleg, hogy rá akarod tukmálni akkor mégis miért csinálná? Megcsalt és te nem dobtad ki és megmondta, hogy nyugodtan csald vissza, nem zavarja. Lehet simán benne nyitott kapcsolatban, lehet szeretője van, vagy több és te szeretnéd, hogy érintgessen? Minek? Tedd ki ha nem felel meg! Nem tudom mi olyan bonyolult van ezen felfogni. A gyerekednek attól rosszabb nincs egyébként minthogy abban nő fel, hogy az apjának mindegy, te meg depresszióba essel miatta. Legyetek külön. Pont.
24/34 anonim válasza:
"Úgy érzem magam, mint egy értéktelen tárgy, amit ha elveszítenek, majd lesz helyette másik."
Bocsi, de ha te benne vagy a flörtben és más pasit vihet, akkor nem elveszítenek, hanem elmentél. Mit kéne csinálnia? Aki akar, az menjen. Szerinted ki az az egészséges lelkületű ember, aki egy olyan nőt akar valahogy megtartani, aki inkább mással lenne? GOndolkozz már.
25/34 A kérdező kommentje:
Már leírtam korábban, hogy egyoldalú a flört, nem is válaszolok egy szót sem a másik félnek. Ha félremennék, akkor lennék annyira emberséges, hogy tisztázom a párommal, hogy most már külön folytatnám. Az egymás háta mögötti turbékolás undorító.
máj. 16. 12:24
26/34 anonim válasza:
Aha és mégis még mindig vele vagy. Te rendesen hagyod, hogy rád taposson. Te bajod, szegény gyerek, szörnyű milyen kalap szar szülei vannak. 🥺
27/34 anonim válasza:
Nem ártott volna az elején leírni a teljes történetet, mert itt jóval nagyobb problémák vannak, mint hogy nem féltékenykedik (ami mellesleg önmagában nem is lenne gond). A pasid a gyerek óta egyértelműen nyeregben érzi magát, mert tudja, hogy bármilyen görénységet csinál, el fogod neki nézni. És igaza is volt. Ha szeretnél egy szeretetteljes kapcsolatban élni, akkor csak annyit tehetsz, hogy szakítasz, mert ettől az embertől nyilván nem fogod megkapni.
28/34 anonim válasza:
Jót mond a 27-es:
"Nem ártott volna az elején leírni a teljes történetet."
29/34 anonim válasza:
Nyilván van benne annyi önbizalom és tartás, hogy ha "más férfi simán elszedhetne tőle", akkor hagyja, mert riherongyok után kár teperni. 😑
30/34 anonim válasza:
"Már leírtam korábban, hogy egyoldalú a flört, nem is válaszolok egy szót sem a másik félnek. "
Oké, de akkor miért is kéne bármit tennie? Nem értem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!