Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom nem félt egy kicsit sem, ha más férfival beszélek. Ettől függtlenül lehet, hogy szeret?
11-nek
Igazából jó, de amióta megszületett a gyermekünk, azóta úgy elmúlt az a törődés és szeretet, mint ami az elején volt. Tudom, hogy nem tart örökké az a kezdeti szakasz, amikor hevesebbek az érzelmek, de mégis vágynék fele annyi ölelésre, puszira, bókra, mint az elején.
" hogy más férfi simán elszedhetne tőle, ha én is akarnám. "
Segítenék is menni.
És te teszel érte valamit, hogy változzon a helyzet? Leültél már vele beszélgetni, hogy hiányzik neked az intimitás ágyon kívül is? Azért vagytok társak, hogy kommunikáljatok és mindkettőtöknek azon kéne lennie, hogy működjön a kapcsolat lehetőleg minden téren. Hogyha ő szerinte nincs gond köztetek, vagy látod rajta, hogy nyögvelősen tesz eleget neked akkor választás elé kerülsz. De ha ő is igazából hiányolja amit te és nem szól akkor mindketten lükék vagytok. Talán a munka, a mókuskerék élet nem hat jól rá.
Lehetséges, hogy biztos pontként tekint rád, jó neki így ahogy vagytok. Beszélgetni kéne vele és együtt változtatni programokkal, változatosabb szexszel, "ismerkedni" kéne.
Szeret, és bízik benned és a kapcsolatotokban. Ez így a legjobb, ami lehet.
"vágynék fele annyi ölelésre, puszira, bókra, mint az elején" - ezt mondd el neki, és gondolkozz el egy picit azon, hogy te nem változtál-e ezekben a dolgokban. Lehet, hogy neki is hiányzik valami. Érdemes lenne beszélnetek erről, vagy szó nélkül csak megölelni egymást.
"fáj a tudat, hogy más férfi simán elszedhetne tőle, ha én is akarnám"
És ha féltékenykedne, akkor nem "szedhetne el" tőle más, ha te is akarnád?
14
Én már sokszor felhoztam ezt a témát, már lassan havonta egyszer.
Azt mondta, hogy ő ilyen, így kell elfogadjam. Mindig hülyeséget beszélek, szerinte nem valósak az érzéseim, umalomból vagy kötekedhetnékből generálom ezeket a problémákat, csak az én fejemben létezik ez. Én továbbra is nyújtom, amit eddig, de eléggé csüggesztő, hogy nem működik oda-vissza ez az adok-kapok. Nincsenek magas elvárásaim, csak szeressenek. Nem azt várom el, hogy ölre menjen, mert hozzám szólt valaki, csak szimplán annyit, hogy érezzem, fontos vagyok neki.
Már ő egyszeregcsalt engem, de letudott annyival, hogy van egy kimenőm és így fifty-fifty
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!