Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem költöm rá a fizetésem felét akkor gonosz vagyok. Szakítsak?
diákmunkázok havonta 180-250 között keresek össze, suli mellett. Ő nem diákmunkázik neki csak ösztöndíja van valamennyi. Ha a fizetésem legalabb felét nem küldöm rá vagy ha egyáltalán nem költök rá mert veszek magamnak valami nagyobb dolgot akkor önző és gonosznak vagyok elmondva.
Nem azért diákmunkázok és szakadok meg hogy őt istápoljam, akkor is ha a párom, főleg hogy én vagyok a lány és fiatalabb is nála. Könnyen beszél úgy hogy ő nem diákmunkázik és nem is fog
5 miért kellene a tini kategóriában lennie? Valószínűleg ha van ideje a kérdezőnek diakmunkara, akkor egyetemen tanul, tehát már 18 felett van, szóval már nem tini. Én egyetem alatt már külön éltem.
Kerdezo, én is azt javaslom, hogy szakits. Nekem 3 párom volt, aki nem dolgozott (pedig megtehette volna), míg én tanultam és dolgoztam egyszerre.
Olyat keress, aki hajlandó tenni a közösbe, nem pedig elvárja a felet annak, amid van.
Ilyenekből lesz később a sétálgatós.
Se egy kávé, se egy mozi, se egy vacsora.
Semmit nem fog nyújtani egy nőnek!
Aztán 30 felett itt fog rinyálni hogy minden nő aranyásó, holott ő az élősködő 🤷🏼♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!