Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Össze jöhetek rokonnal? (többi lent)
Figyelt kérdés
a szüleim elváltak apám újfeleségének a lánya nem vérszerinti rokonom.
össze jöhetnék vele?
nem lenne gáz ha ilyen kapcsolat lenne a családban
1évvel fiatalab nálam
ő tudja hogy bejön nekem és szerintem én is bejövök neki csakhát a apám miatnem nagyon mutatja ki?
mit tegyek?
meg kérdezem hogy ősszejöne e velem?
bocs hogy ilyen hosszura sikeredet
váro a válaszokat
2010. okt. 28. 19:48
22/30 A kérdező kommentje:
de nem tul kislányos?
2010. okt. 28. 20:55
23/30 anonim válasza:
Nyugodtan beleirhatod azt az idézetet ami tetszett neked,v mi szép kis lapra ráirod,és beteszed egy dobozba az egészet..szurkolok neked! ha sikerül összejönnöd vele,egy privit dobjál azért..thanks
24/30 anonim válasza:
Mivel lánynak adod lányos kell hogy legyen de nem túl pepitás vagy ilyesmire gondoltál,szerintem normális,aranyos..
25/30 A kérdező kommentje:
oké küldok üzit
de nem azzal van a gond hogy lányos hanem hogy "nem tul kislányos"
a kis-en va a hangsuly
2010. okt. 28. 21:04
27/30 A kérdező kommentje:
ok
akkor holnap veszek neki egy olyat vagy rendelek neten
hétvégén talán minden jó lesz és elmondom neki hogy mit érzek remélem összejövünk
2010. okt. 28. 21:10
30/30 A kérdező kommentje:
15/l 16/f
2010. okt. 29. 21:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!