Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Össze jöhetek rokonnal? (többi lent)
Figyelt kérdés
a szüleim elváltak apám újfeleségének a lánya nem vérszerinti rokonom.
össze jöhetnék vele?
nem lenne gáz ha ilyen kapcsolat lenne a családban
1évvel fiatalab nálam
ő tudja hogy bejön nekem és szerintem én is bejövök neki csakhát a apám miatnem nagyon mutatja ki?
mit tegyek?
meg kérdezem hogy ősszejöne e velem?
bocs hogy ilyen hosszura sikeredet
váro a válaszokat
2010. okt. 28. 19:48
2/30 anonim válasza:
Tehát ha jól értem apád feleségének már eleve volt egy gyereke mielőtt még hozzáment volna?
Ha igen akkor szerintem nem gáz.
3/30 anonim válasza:
Azt javaslom hogy felejsd el a dologot!
Elégg hülyén venné ki magát a dolog.
Szerintem.
4/30 A kérdező kommentje:
köszönöm az edigi gyors véleményeket
2010. okt. 28. 19:58
5/30 anonim válasza:
Ne hallgass senkire,manapság nagyon nehéz találni normális lányt,nyújtsd a kezed neki amig elérhető!
6/30 anonim válasza:
Szerintem még izgi is,tudjátok hogy szeretitek egymást,és ügyesen titkoljátok,szerintem ez nagyon szuper dolog!
7/30 A kérdező kommentje:
"manapság nagyon nehéz találni normális lányt,nyújtsd a kezed neki amig elérhető!"
utolso elöti igazad van de még várom a válaszokat
2010. okt. 28. 20:24
8/30 anonim válasza:
Bárcsak nekem lenne ilyen lehetöségem,megragadnám!
9/30 anonim válasza:
"Nem fontolgat az, ki szívéböl szeret, és szíve titkát bátran megmutatni kész!" (Shakespeare)
10/30 A kérdező kommentje:
ide illö idézet
tetszik
2010. okt. 28. 20:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!