Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El lehet még érni, hogy ne legyen ennyire féltékeny? 25/N
Ezt a nők sokszor nem akarják elhinni, de olyan, hogy férfi-nő barátság nem létezik.
Férfi oldalról biztosan nem.
Ilyenkor általában kivárnak, hogy hátha egyszer valami változik a részedről és akkor ők ott lesznek ha kell.
A párod viselkedése egyébként elfogadhatatlan.
Ha nem bízik meg benned akkor nem kellene, hogy veled legyen.
Ezzel mindkettőtök mindennapjait mérgezitek.
#3 lehetséges, de csak abban az esetben, ha szó szerint nem tudnának egymásra fanyalodni, annyira nem egymás esetei. Ha kicsit is, mondjuk csak a szeme tetszik a másiknak, már nem működhet barátság.
Egyébként írom ezt úgy, hogy a legjobb barátom évek óta a tinikori exem, de egyszerűen megbeszéltük, hogy nincs köztünk semmi, mi így jobban működünk, mint anno kapcsolatban.
Szerintem a parod jobbat erdemel. Ha nem birsz magaddal és folyton aggodnia kell, akkor inkabb szakits aztan menjen vegig rajtad az a sok fiu "barat"... nevetseges .
Hányan probaltak mar bemeselni nekem ezt a ferfi no baratsagot. Van kepetek a szemunkbe hazudni teljes meggyőződéssel, aztan amikor ferfikent tartjuk magunkat hozza, akkor meg az lesz a vege, hogy besertodtok.
Igazabol a szemebe hazudsz es hulyenek nezed a baratodat vele, hogy ezt megprobalod beadni neki. Arrol nem beszelve, hogy ha a helyedbe lennek es azt latom hogy a baratnomet zavarja hogy mas nokkel beszelek, akkor visszaveszek es ha a baratom akkor meg fogja erteni.
Nekem nagyon gaz amit csinalsz. Mint aki szexkapcsolatban van csak. En se biznek benned
"Ezt a nők sokszor nem akarják elhinni, de olyan, hogy férfi-nő barátság nem létezik.
Férfi oldalról biztosan nem."
Az hogy téged meg a haverjaid (ha vannak) a fsztk irányít még nem minden férfi ilyen!
Az mondjuk hogy az exed e valamelyik sztm számít.
De nem fog az ilyen változni.
Lájkokat mezegetni...vicc😄.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!