Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom irányít, mit tegyek, hogy az én kezemben legyen a kontroll?
Megtiltotta, hogy edzőterembe járjak, hogy más férfiak ne bámuljanak.
A Facebookon nem posztolhatok ki nyilvánosan képet magammal.
Vonattal nem közlekedhetek, mert szokott néha vonaton lenni a volt párom (akihez már semmi közöm), csak más időben. Szóval nincs ahogy találkozzunk.
Ha ő nem akar a barátaimmal menni egy napos kiruccanásra én se mehetek.
Szakítani nem szeretnék, csak azt nem szeretném, hogy irányítson.
26 évesek vagyunk
Te sem vagy normális.
Ez nem fog változni, ha a fejed tetejére állsz akkor sem.
És hát ezaz ember alapból egy igazi kretén.
Ha neked ez jó akkor hajrá.
Valahol remélem, hogy ez a kérdés csak kamu
Nézzen ki jól minden csaj de ne menjen edzőterembe. Ezt a mentalitást aosem értettem.
A helyedben járnék terembe is, vonattal is. Mégis mit tud csinálni?
Ha kontrollt akarsz, megmondod hogy márpedig te szeretnél edzeni, teremben esik a legjobban és kell a jokedvedhez. És hozzáteszed higy semmi félnivalója nincs, temrészetesen nagyon szereted és nem csalnád meg soha
Tipik bántalmazó kapcsolat nárcival.amiből nem szállnak ki a felek, hanem az akaratuk, önállóságuk szép lassan megtörik az idők alatt, teljesen behódolnak és ki lesznek téve a nárci uralmának.
Ez ilyen.
Majd talán akkor szállsz ki ha késsel menne majd neked megint egy vélt kitalált fikciója miatt. Habar sokan akkor sem szállnak ki.
Sok keserves időtöltest.
Egy reményed lenne a tanulas. De ritka aki tanul de azért belinkelem
És mégis miért nem akarsz szakítani?
Itt az az egyetlen megoldás.
"szakítani nem szeretnék"
pedig ez az egyetlen megoldás.
Nem fog megváltozni, csak rosszabb lesz.
Hogy képesek emberek kötődni ilyen férgekhez? És még ott se akarja hagyni, eszem megáll. Jó, valószínűleg kamu kérdés, de mindannyian tudjuk, hogy vannak ilyenek tényleg. Nem értem.
Amennyiben nem kamu, az egyetlen megoldás az azonnal szakítás. Úgy kidobni, mint macskát szarni, lába se érje a földet. Más opció nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!