Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Láthatóan idegesíti a barátnőmet, ha beszélek, mintha kontrollálni akarná, miket mondhatok. Velem van a baj?
Pl telefonon beszélgetünk, és úgy a saját szavaimmal mondanám el egy elintézendő ügynek a folyamatát, szinte a plafonon lesz tőle.
Az nem jó, nem úgy van, hülyeség, de szinte bármit mondok, ez a vége.
Mintha idegesítené, hogy van saját gondolkodásom, véleményem.
Eleinte nem ilyen volt.
Lassan már nem nagyon merek beszélgetést se kezdeményezni vele, mert veszekedés lenne a részéről a végére.
Elhagyni nem akar, sőt, ragaszkodik, hívogat, néha féltékenykedik is.
De én ezt így nem sokáig bírom.
Újabban az a baj, miért hallgatok, miért nem mondok semmit?
Nagyon szélsőséges hangulatingadozásai vannak, így megfelelni neki kissé nehéz.
Hát ez nem egészséges kapcsolat.
Szerintem szakítsatok!
"Elhagyni nem akar"
Hagyd el te. Nem esik jól neked, ahogy beszél veled.
Én arra gondoltam, valami egészségügyi problémája lehet, eléggé hajtja magát, képes kikészíteni magát teljesen.
És hamar elfárad, izzad, sokszor erőtlen, de nagyon el akarná közben érni a céljait.
Pedig jár orvoshoz, de lehet, inkább magándokit kéne keresni.
Az, hogy stresszes, nem ok arra, ahogy veled bánik. A párommal mindketten dolgozunk és mellette egyetemre járunk, én mellette meg magan órákat is tartok, mégsem szabjuk meg, hogyan beszélhet a másik, mit mondhat.
Ez nem amiatt van, mert feszített munkatempoja van, hanem mert a személyisége ilyen. Ez nem lesz jobb, sajnalom :(
24B
Lehet van valakije es azert van ilyen hangulathullámzása irántad, vagy türelmetlen, vagy nem elégedett veled, lehet a másikat jobbnak látja mint téged, de az meg öt nem akarja felvállalni.
Így téged sem enged el.
De ez a legrosszabb eset . Legjobb esetben csak tudálékos.
De: semmi esetre se türd, hogy nem respektál! Mert akkor ez csak durvulni fog es egyre jobban lenéz . Kérd ki magadnak ezt a bánásmódot ä, mondd meg, hogy ha nincs türelme hozzád, ne hívjon
Nem tudom, erősen konfliktuskerülő vagyok, ha ezt megérzik az erre allergiásak, rámszállnak.
Viszont ha erélyesebb hangulatomban vagyok, akkor békén hagynak.
Valahogy egy harmónikusabb kapcsolatot akartam, hát ez nem olyan. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!