Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Láthatóan idegesíti a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Láthatóan idegesíti a barátnőmet, ha beszélek, mintha kontrollálni akarná, miket mondhatok. Velem van a baj?

Figyelt kérdés

Pl telefonon beszélgetünk, és úgy a saját szavaimmal mondanám el egy elintézendő ügynek a folyamatát, szinte a plafonon lesz tőle.

Az nem jó, nem úgy van, hülyeség, de szinte bármit mondok, ez a vége.

Mintha idegesítené, hogy van saját gondolkodásom, véleményem.

Eleinte nem ilyen volt.

Lassan már nem nagyon merek beszélgetést se kezdeményezni vele, mert veszekedés lenne a részéről a végére.

Elhagyni nem akar, sőt, ragaszkodik, hívogat, néha féltékenykedik is.

De én ezt így nem sokáig bírom.

Újabban az a baj, miért hallgatok, miért nem mondok semmit?

Nagyon szélsőséges hangulatingadozásai vannak, így megfelelni neki kissé nehéz.

2022. jún. 15. 18:11
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

13. Félreértettél.

Nem szokásom veszekedni a párommal. Nem veszekedésről beszéltem, hanem arról, hogy az ember finoman kijelöli a maga határait.

"Az nem jó, nem úgy van, hülyeség, de szinte bármit mondok, ez a vége"

Például ez. Ilyenkor pl. azt mondanám, hogy "kérlek fejtsd ki, miben nincs igazam?" És abból egy konstruktív beszélgetés, érvelés tud kisülni. Persze ehhez értelmes partner is szükséges.

2022. jún. 16. 12:44
 22/22 anonim ***** válasza:
100%
13. Te magad mondod, hogy ezt így nem sokáig bírod. Nem én adtam a szádba a szavakat.. az ember vagy elfogadja a helyzetét, vagy megpróbál rajta változtatni. Nincs több opció. Ez néha konfliktussal jár. A konfliktus nem egyenlő a veszekedéssel. Ez egy tágabb fogalom. Konfliktus alatt értek minden olyan helyzetet, amikor az elvárások ütközőnek a gyakorlattal. Az, hogy számodra ez egy szar szituáció, az már önmagában egy konfliktus. Az, hogy hogyan kezeled, az csakis rajtad múlik.
2022. jún. 16. 12:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!