Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valószínűleg féltékeny a feleségem, de miért nem tesz érte, hogy oka se legyen rá?
Megjegyzem semmiféle precedens nem volt még, hogy oka legyen féltékenynek lennie. Mégis többször említette már, hogy szokott olyat álmodni, hogy más nővel vagyok együtt. Akkor az egész napja szar, mert erre gondol.
Nos, ha ilyet álmodik, akkor féltékeny.
De miért nem viselkedik úgy, hogy ne legyen még kedvem se félrenézni?
Miért nem szop le mondjuk minden nap? Mert a szex viszont jó ritka lett.
Értitek ti ezt a logikát?
Semmilyen más nővel nem beszélgetek vagy flörtölök.

"Nos, ha ilyet álmodik, akkor féltékeny."
Miért lenne? Ezt úgy írod, mintha az álom tudatos választás lenne. :D
Én is álmodtam már 1-2-szer hogy a párom megcsal, nem volt jó. Ettől még nem vagyok féltékeny.
"Miért nem szop le mondjuk minden nap?"
Mert a szexualitás nem így működik.
A te logikáddal: miért nem teszel érte, hogy minden nap le akarjon szopni? :D

1. Mert egy nő vagy szereti a szexet vagy nem. Aki szereti, annak nem kell egy hónapig udvarolni, h*lyét csinálnia magából egy férfinak. Egy átlagos élet mellett is bőven szexel.
Az a nő aki meg egy önkontrollos, állandó feszengő, önbizalomhiányos lény, az meg még arra is prűd, hogy vette volna a fáradságot és megismerje a saját testét. Nem, inkább beleköt mindenbe, csak ne legyen szex. Szerinted ki akar egy ilyen nő kedvébe járni hosszútávon? Egy ilyen nő sosem akarna leszopni, neki már a nemi szervek látványa is hányingert keltő. Persze ideig-óráig megjátszák magukat, de pár év után bedől az egész.

Nem értek egyet. Egy ilyen "ménem szopol le mindennap bébi" jellegű pasi engem se indítana be, sőt. Pedig amúgy nem vagyok prűd.

Egy nő, aki szereti a szexet, annak nem kell 1 hónapig udvarolni😂😂😂. Nem szívem, ő csak szimplán könnyűvérű. Attól, hogy egy nő szereti a szexet, nem fog minden udvarlóval rögtön dugni. Nem tudom, de amióta én szingli vagyok, csak úgy tapadnak rám a férfiak, vicces is lenne, ha rögtön lefeküdnék velük. Udvaroljon, hódítson meg, ha nem akar ennyit vesződni, nyugodtan tovább lehet állni, én ezzel nem veszítek semmit, szimplán csak valaki mást fogok választani, aki még tudja, hogy nem 5 perc egy normális nőt megszerezni. Nem minden férfi szereti az olyan nőket, akik rögtön odadobják magukat, mivel ők ugyanúgy másnak is odadobták magukat ennyi idő alatt. Normális férfi tudja, hogy az a nő, akinek udvarolni kell biza’ több ideig, azt nem döngeti senki, majd csak ő fogja, és sok férfi igenis ilyen feleséget szeretne, nem egy riherongyot, az maximum csak szerető státuszban lehet náluk.

Akkor tanulj meg normálisan kommunikálni. Mindenki hülye csak te vagy helikopter.

Neki a szájpadlásán van a csiklója? Vagy ennyire nem szempont, hogy ő is élvezzen? Lehet, hogy egyszerűen megunta a gyenge szexet.
A te logikádat követve praktikusabb a herélés. Ő se akarja már használni, és akkor más se fogja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!