Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen esetben se lehet megbocsájtani 1 pofont?
Nem bírja az alkoholt! Néhány pohár után azt se tudta hol áll a saját feje. 1 órán keresztül könyörögtem neki hogy mennyien pihenni. De ő nem ő el akart indulni haza, a gond az hogy nála volt a buli. A másik gond hogy majdnem le esett az erkélyről. Mondtam neki hogy mennyien pihenjen egy kicsit én haza küldöm a barátnőit erre meg lökött hogy ő jól érzi magát és akkor esett le majdnem a 7 emeletről akkor vissza húztam és kapott egy pofont. Erre ki nevetett a barátnői segítettek le fektetni. Ma azt mondta hogy neki gondolkodnia kell mert én túl agresszív vagyok.
Józanul egy kis tündér a világ legnagyobb nője, 4 éve ismerem 1 éve vagyunk együtt.
Ő is hibás minek iszik ha nem bírja. Te is az vagy nőket nem szabad bántani, kisebbek gyengébbek vagyunk. Gondolj bele puszta kézzel meg tudnád ölni, csoda ha ezek után fél?
20/N
Nekem felnőtt nőként ne pofázzon bele senki, mennyit iszok, meg mit csináljak, pihenjek le.
Ha nem tetszik, le lehet lépni.
De még pofozgatni?
Na, tudod, ki gondolkodna már ezután, kontrollmániás pöc$...
Sokan abba kötnek bele, hogy nem eshet ki az erkélyről.
Attól függetlenül ha a 7. Emelet erkélyén csatak részegen szédeleg valaki jobbra balra egyáltalán nem oké!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!