Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen esetben se lehet megbocsájtani 1 pofont?
Nem bírja az alkoholt! Néhány pohár után azt se tudta hol áll a saját feje. 1 órán keresztül könyörögtem neki hogy mennyien pihenni. De ő nem ő el akart indulni haza, a gond az hogy nála volt a buli. A másik gond hogy majdnem le esett az erkélyről. Mondtam neki hogy mennyien pihenjen egy kicsit én haza küldöm a barátnőit erre meg lökött hogy ő jól érzi magát és akkor esett le majdnem a 7 emeletről akkor vissza húztam és kapott egy pofont. Erre ki nevetett a barátnői segítettek le fektetni. Ma azt mondta hogy neki gondolkodnia kell mert én túl agresszív vagyok.
Józanul egy kis tündér a világ legnagyobb nője, 4 éve ismerem 1 éve vagyunk együtt.
Melyik lakás az, aminek olyan alacsonyak az ablakai/nincs korlátja az erkélyen, hogy csak úgy le lehet potyogni a hetedikről?
Sááááántíííít a sztori.
Ami a pofont illeti, nincs olyan helyzet, mikor oké lenne szerintem. Nekem nem férne bele, hacsak nem én ütöttem előbb (soha nem történt ilyen, a hangomat nem emelem fel, de legyen az elmélet kedvéért), bár ott is csak a fairplay jegyében gondolom jogosnak, ugyanúgy szakítanék.
A szituációt nem láttuk, így nagyon nehéz elképzelve okosnak lenni.
Viszont, ha valaki eszméletlenre issza magát és egy idiótaként viselkedik, inkább neki kellene szégyellnie magát másnap elsősorban.
#1 így van szeretem és nem hagynám őt el.
#3 van korlát de nem 2 méteres.
#5 nem egy szóval sem mondtam hogy tapsikolva néztek végig persze az egyik ki osztott meg a másik 2 próbálta őt be vinni a szobába.
8, oké és széken állt, vagy égimeszelő? Csak mert a korlát jellemzően épp az átesést hivatott megakadályozni, tehát nem térd magasságba rakják.
Csak arra utalok, hogy a vélt hőstett nem ellensúlyozza a pofont. Még akkor se ellensúlyozná, ha valóban veszélyes volt a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!