Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tud tenni egy nő hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tud tenni egy nő hogy fenntartsa a párja érdeklődését, mi kell úgy igazán a férfinak egy komoly kapcsolathoz?

Figyelt kérdés

Én kérdeztem őt, de semmi érdemi választ nem kaptam, hogy mire van szüksége stb.

Nagyon-nagyon bénának érzem magam, pl: folyton ő veszi az óvszert és azt sem kérdezi meg belefizessek-e. Ha megkérdezném, ilyenekkel jó pontot kapnék nála?

Abba meg már bele sem megyek hogyan lehetne az elköteleződés irányába terelni. Jó lenne együttélni, de látom rajta, hogy még nem tart ott. Nem hiszem, hogy nem szeret, csak neki se volt előttem senkije, fura lehet elképzelni milyen egy nővel együtt lakni, aztán lehet nem is vágyik rá.

Én csak a magam módján tudok tenni azèrt hogy jó barátnője legyek, hátha benő a feje lágya. Most csak azért, mert picit éretlennek és tapasztalatlannak tűnik, nyilván nem akarom elhagyni, ismerek még párokat akik megfogható indok nélkül évekig nem laktak együtt (dolgoztak is), aztán mégis házasság lett belőle.

2024. máj. 8. 13:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Hm és te mondtad neki, hogy szereted?
2024. máj. 8. 16:14
 12/14 A kérdező kommentje:
Nem elégszer de párszor már mondtam neki
2024. máj. 8. 16:30
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem viszonozta kérdező akkor nem szeret. Persze hiába mondaná hogyha a tettei az ellenkezőjét bizonyítanák. Szépen szakíts vele, csak van veled, később le fog cserélni másra.
2024. máj. 8. 16:53
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Azt is mondta neked, hogy bohóc vagy - csak ezt nem akarod meghallani. Pedig a saját érdekedben jó lenne minél hamarabb kinyitni a füled.
2024. máj. 8. 17:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!