Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tud tenni egy nő hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tud tenni egy nő hogy fenntartsa a párja érdeklődését, mi kell úgy igazán a férfinak egy komoly kapcsolathoz?

Figyelt kérdés

Én kérdeztem őt, de semmi érdemi választ nem kaptam, hogy mire van szüksége stb.

Nagyon-nagyon bénának érzem magam, pl: folyton ő veszi az óvszert és azt sem kérdezi meg belefizessek-e. Ha megkérdezném, ilyenekkel jó pontot kapnék nála?

Abba meg már bele sem megyek hogyan lehetne az elköteleződés irányába terelni. Jó lenne együttélni, de látom rajta, hogy még nem tart ott. Nem hiszem, hogy nem szeret, csak neki se volt előttem senkije, fura lehet elképzelni milyen egy nővel együtt lakni, aztán lehet nem is vágyik rá.

Én csak a magam módján tudok tenni azèrt hogy jó barátnője legyek, hátha benő a feje lágya. Most csak azért, mert picit éretlennek és tapasztalatlannak tűnik, nyilván nem akarom elhagyni, ismerek még párokat akik megfogható indok nélkül évekig nem laktak együtt (dolgoztak is), aztán mégis házasság lett belőle.

2024. máj. 8. 13:12
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Csak saját magadat hülyíted, kérdező. Nem fog megváltozni, mert elég neki, hogy használhat téged szexuálisan.
2024. máj. 8. 13:18
 2/14 anonim ***** válasza:
89%
A lényeg, ha beléd van bolondulva, lehetsz te akármilyen hisztis, lusta, követelőző, veled marad. Ha csakúgy elvan veled, a fejed tetejére is állhatsz, úgy is elhagy! Tudod hány ilyet láttam már? Az egyik esetben a nő részéről volt érzelmi zsarolástól elkezdve, nem is sorolom, de a pasi vele maradt, mert hátha megváltozik. A másik esetre példa, a nő kedvében járt a végtelenségig, mondhatni a pasinak ki volt nyalva a popókája, mindezek ellenére lelépett. Na rakjátok ki, mi kell a férfiaknak?
2024. máj. 8. 13:24
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Tehát veled csak úgy történnek a dolgok. Semmi ráhatásod nincs, lesz amit és amikor a pasid akarja.

Miért nem lehet megmondani, hogy "Laci, szerintem ideje lenne beszélni arról, hogy velem tervezed-e a jövőt." Vagy "Laci, szerintem ebből akár egy komoly, tartós kapcsolat is lehet, és idővel össze is költözhetnénk. Te mit gondolsz?"

2024. máj. 8. 13:25
 4/14 A kérdező kommentje:
3-as megfogtad a lényeget, körülbelül így érzem magam ebben. Ő nem igazán szereti, ha beosztják az idejét, ezt mondta, amikor pedzegettem neki pár komolyabb kérdést
2024. máj. 8. 13:33
 5/14 anonim ***** válasza:
87%
Komolytalan a fickó!
2024. máj. 8. 13:35
 6/14 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem itt az ideje, hogy ne azon gondolkodj, hogyan járhatnál a pasid kedvében, hanem hogy NEKED mire van szükséged igazából.

Ez a pasi nem szerelmes beléd, ha az volna, tudnád, nem lennél tele kérdőjellel, jól éreznéd magad a bőrödben, jó lenne mellette stb. Ha te komoly férfit és kapcsolatot akarsz, akkor állj tovább, mert elég egyértelmű, hogy csak az idődet rabolja.

2024. máj. 8. 13:50
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként mióta vagytok együtt, a kérdés szempontjából azért nem mindegy, mert lehet, a fickónak a tempó kicsit gyors. Pl. ha 3 hónap után már össze akarnál költözni és nyüstölnél azzal, mit hogyan akarok, képzelek, az nekem is gyors volna. De ha már 1 éve vagytok együtt, akkor jogos a felvetés, mit akar a jövőben?
2024. máj. 8. 14:27
 8/14 A kérdező kommentje:

10 hónaposak leszünk, mire 1 hónap múlva elmegyünk nyaralni együtt, ez lesz az első hosszabb programunk kettesben.

Én nem gondolom ezt szexkapcsolatnak, csomószor elmentünk moziba, enni úgy hogy szex az nem lett utána, plusz ismerjük egymás barátait.

2024. máj. 8. 15:04
 9/14 anonim ***** válasza:
Én most eskudzom nem tudom, hogy mit akarsz tőle. Azt, hogy ki mondja a szeretlek szót, összeköltözést vagy mit?
2024. máj. 8. 15:34
 10/14 A kérdező kommentje:
Egyiket sem mondta még, szóval bárminek örülnék. Azt mondta a baràtnője vagyok és hogy szép vagyok.
2024. máj. 8. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!