Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért gondolják úgy a nők,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolják úgy a nők, hogyha tetszenek nekem akkor nekem a normál dolgokon kívül még extra dolgokat kell adnom a kapcsolatba? Többi lent!

Figyelt kérdés

Több olyan eset is volt mikor össze jöttem egy nővel és kedvességből kihangsúlyoztam, hogy mennyire tetszik az arca, a feneke vagy a melle.

Erre kb mindig az volt a reakció, hogy hú én nagyon tetszek akkor neked (ego) na mot tennél még meg értem? Ezt még meg tennéd értem, azt még meg tennéd értem?? És ha a válasz nem vagy nem egyértelűen igen akkor jön a.. akkor nem kapod meg a fenekemet, melleimet, arcomat..

Ez egy kihasználás. A dícséret miért ezt váltja ki a nőkből? Miért kezdenek el azonnal tesztelni, hogy mi az a határ amíg elmennék értük??

2024. máj. 8. 08:04
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Kérdező, ha így állsz hozzá, hogy "nem vagy pszichológus", akkor bizony sanyarú napok várnak rád a párkapcsolatban.

A párkapcsolat lényege, hogy nap mint nap értő figyelemmel meghallgatjuk a másikat, mert érdekel, mi van vele. Nem kényszerből. És ő is ezt teszi velünk.

17-es voltam.

2024. jún. 2. 07:46
 22/27 A kérdező kommentje:
21# öltöz be pasinak. Gyere össze egy nővel és mond el neki 1 hónap alatt 3x rossz napof volt mert mondjuk stresszes a munkád. El fog hagyni.. ennyit a női megértésről. Ye persze férfiként hallgasd őt meg..
2024. jún. 3. 09:20
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom honnan szeded őket össze, de nem kéne azon a helyen többé próbálkozni nőkkel ismerkedni.
2024. jún. 4. 10:36
 24/27 anonim ***** válasza:
91%
Miért vannak olyan emberek akik elképzelnek egy szituációt a fejükben aztán felteszik kérdésként, hogy ez miért van?? 🤔🤔🤔
2024. jún. 4. 14:05
 25/27 anonim ***** válasza:
Írnál 4-5 konkrét példát arra, hogy milyen dolgokat vártak volna el ezek a nők tőled?
2024. jún. 4. 22:14
 26/27 A kérdező kommentje:

24#

Miert vannak itt a gyakorin olyan nok akik:

1. Nem a kerdesre valaszolnak csak kotekednek.

2. A keredes ala irnak, de kozlik, hogy ok nem ilyenek, sot nem is leteznek ilyen nok. Magyarul nem rajuk vonatkozik a kerdes, de azert ide jonnek okoskodni es jobban tudni, hogy ez a igaz vagy nem.

3. Azok a nok akikre pedig nagyon is vonatkozik a kerdes nem reagalnak a kerdesre, ignoraljak, hallani, olvasni sem birjak.

4. Miert allitja magarol majdnem minden no a gyakorin, hogy belsoleg teljesen tokeletesek es makulatlanok. Miert allitanak valotlant. Miert felnek bevallani a hibaikat meg nevtelenul is. Miert tagadnak le mindent es kontraznak allandoan "na es te, na es a ferfiak stb.." Miert nem jutnak el oda, hogy beismerjek legalabb azt , hogy vannak ilyen nok???

2024. jún. 5. 10:09
 27/27 A kérdező kommentje:

25#

- Hogy ha velem akarsz lenni akkor le kell hoznod a csillagos eget is nekem.

- A novel hercegnokent kell banni.

- A not azt meg kell nevettetni.

- A novel turelmesnek kell lenni.

- Minden ami nehez az a ferfi dolga.

- Apam meg azt sem hagyta, hogy egy szatyrot vigyek..

- A ferfi dolga, a lakas, auto, penz megteremtese.. Ha velem akarsz maradni ezeket neked kell eloteremteni..

- A not szeretni kell ( A ferfit nem?)

- A not el kell halmozni ajandekokkal mert ez jar a nonek..

- A nonek nem szabad szolni, ha hulyeseget csinalt.. Meg kell erteni a not..

Magyarul a ferfi egy udvari bolond akinek a no minden kivansagat teljesitenie kell. Ha nem tudja akkor megy a levesbe..

Remelem eleg peldat felsoroltam ahhoz, hogy ertsed. Ezeket mind azok mondtak akikkel ismerkedtem vagy mar ossze jottunk es rajottek, hogy nekem nagyon tetszenek.

2024. jún. 5. 10:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!