Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolják úgy a nők, hogyha tetszenek nekem akkor nekem a normál dolgokon kívül még extra dolgokat kell adnom a kapcsolatba? Többi lent!
Több olyan eset is volt mikor össze jöttem egy nővel és kedvességből kihangsúlyoztam, hogy mennyire tetszik az arca, a feneke vagy a melle.
Erre kb mindig az volt a reakció, hogy hú én nagyon tetszek akkor neked (ego) na mot tennél még meg értem? Ezt még meg tennéd értem, azt még meg tennéd értem?? És ha a válasz nem vagy nem egyértelűen igen akkor jön a.. akkor nem kapod meg a fenekemet, melleimet, arcomat..
Ez egy kihasználás. A dícséret miért ezt váltja ki a nőkből? Miért kezdenek el azonnal tesztelni, hogy mi az a határ amíg elmennék értük??
Azok a nők nem voltak beléd szerelmesek.
Egy szerelmes nő neked akar megfelelni, és egy rakás dolgot megad neked.
Keress olyat, aki szeret.
Nem csak párkapcsolatban van ez így. Tapasztaltam már munkahelyen is, ha egy csinosabb nő látja, hogy tetszik, akkor elkezd 'kéregetni'. Megtennéd ezt, megtennéd azt, és így tovább. Nálam van egy határ, ahol behúzom a féket,nincs privilégium a szépségért. Van, aki ezért képes bosszút is állni.
Az ilyen nők szerintem kislány koruktól így vannak kondicionálva. Régen tanítottam iskolában, és ott a kislányok viselkedésén látszik elég korán, hogy ki a normális gyerek, és ki a királykisasszony. Egyesek hamar megtanulják, hogy a vonzerejükkel hogyan kell élni, vagy visszaélni. Olyan nőt is ismerek, aki ezzel és egyéb adottságaival komplett kertes házat gründolt össze magának az egyik házasságával a sok közül.
Szerintem meg valahol te rontod el. Mert nekem nagyon sok nőm volt, mind tetszett, ki is mutatom, de soha ilyet nem hallottam, hogy akkor ezt vagy azt meg kell tennem. Talán te kezded úgy az ismerkedést, hogy juj, ilyen nőért mit megtennék vagy valami hasonló és ők belemennek a játékba mert, hogy neked minden nő így reagáljon azt nem hiszem el.
5-ös, nálad meg van egy határ ahol behúzod a féket aztán nekik nem tetszik... Szóval egy ideig megfelelsz, úgymond megszomják a kiscsajok, hogy megteszed amire kérnek aztán már nem tetszik mert sok.. Na, ne szoktad rá őket, elejétől kezdve úgy kezeld, hogy tisztelettel de nem pincsizek mert szép vagy.
Ahogy írtam.. Ti rontjátok el az elején valamivel aztán nyafogtok, hogy milyenek a nők.
"soha ilyet nem hallottam, hogy akkor ezt vagy azt meg kell tennem"
Ő sem. Csak elképzeli, hogy "aki alá adod a lovat", az majd követel ezt meg azt... ez a hobbijuk, még a képzeletbeli kapcsolataik is gázosak.
8#
Hát persze csak mi rontjuk el. Érdek nők nem is léteznek és csak a férfiak a hülyék. Nem megyünk le pincsibe most is te véded a követelőző nőket.
Képzeld el, hogy sok olyan nő van aki mindent kinézettel akar elérni és kicsikarni és olyan is van aki nem bírja elviselni, hogy ha nem kap meg valamit és bosszút áll. Szerinted ezek a nők szuperek mi férfiak akik meg elmondjuk, hogy vannak ilyen nők meg szarok vagyunk..
És te nem vagy papucs..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!