Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolják úgy a nők, hogyha tetszenek nekem akkor nekem a normál dolgokon kívül még extra dolgokat kell adnom a kapcsolatba? Többi lent!
Több olyan eset is volt mikor össze jöttem egy nővel és kedvességből kihangsúlyoztam, hogy mennyire tetszik az arca, a feneke vagy a melle.
Erre kb mindig az volt a reakció, hogy hú én nagyon tetszek akkor neked (ego) na mot tennél még meg értem? Ezt még meg tennéd értem, azt még meg tennéd értem?? És ha a válasz nem vagy nem egyértelűen igen akkor jön a.. akkor nem kapod meg a fenekemet, melleimet, arcomat..
Ez egy kihasználás. A dícséret miért ezt váltja ki a nőkből? Miért kezdenek el azonnal tesztelni, hogy mi az a határ amíg elmennék értük??
#10: "Szerinted ezek a nők szuperek mi férfiak akik meg elmondjuk, hogy vannak ilyen nők meg szarok vagyunk.."
Te most ezt csináltad:
10es...nem bizony, nem vagyok papucs. Nem is tőlem követelnek ezt azt..
És de, vannak követelő nők meg számítóak is, csak azért az nem valószínű, hogy neked mind az nekem meg egy sem. Akkor valamiért mégis úgy érzik nálad, hogy ilyet lehet nálam meg, hogy nem lehet. Vagyis megint annál tartunk, hogy valahol nálad a hiba, nem tudjuk így ismeretlenül miben, vagy olyakat választasz nem tudatosan vagy valahol elrontod és elkezdik ezt.
15#
Nyilvàn elsőre a kinézet és az első benyomások alapján választok.
Pl hogyan válaszòl, hogyan viselkedik stb.. sok làny eleinte tökre normálisnak tűnik aztán meg elő jön belőlük ez a követelőző stílus és, hogy magukat halàlra ajnározzák. Éreztetik, hogy ha velük akarok maradni akkor nekem 10x többet kell bele adnom és felmutatnom és érezzem magamat megtisztelve, hogy egyáltalán szóba álltak velem.
Kérdező, akkor hagyd ott őket. Ilyen egyszerű. Keress olyan nőt, aki nem ilyen. Pl. én sem, pedig jól nézek ki,folyamatosan kapom a bókokat, mégsem jutott soha eszembe ezzel visszaélni.
Valószínűleg ez a típus jön be tudat alatt neked valamiért.
#8-asnál a pont amúgy.
17# utálom ezt a típust.
Aki nekem tetszik az mind ilyen volt eddig.
Inkább az van, hogy az első ismerkedés alapján elképzelnek rólam egy képet. Pl, hogy milliárdos vagyok, biztos tökéletes a testem stb.. Mert lehet a viselkedésem ezt sugallja, aznap jó ruha van rajtam. Aztán mikor jönnek a szürkébb hétköznapok akkor is ugyan ezt várnák el.
El nem tudom mondani, hogy mennyire idegesítő és fárasztó mikor munka után fáradt vagy tele a fejed a munkahelyi dolgokkal, de a másik fél meg várja, minden nap, hogy szórakoztass, nevetessél meg.
Kb minden nap 100% figyelmet, törödést, szorakoztatást vár.
De a másik fél sem képes megadni ezt nekem.
Es akkor jön a na még tetszik a fenekem, tetszik a cicim, mennyire vagy oda értem , nevetess meg, szórakoztass, vidítsál fel, de ha panaszkodok akkor meg hallgassál meg..
Én nem vagyok pszichológus és a pszihológusok is csak pénzért hallgatják meg a másikat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!