Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnánk dolgozni ezeken a kongliktusokon, sajnos napi szinten előfordulnak?
Tudni kell rolunk, hogy egy meleg par vagyunk, es most leszunk egy eve egyutt. Nagyon kulonbozo a csaladi hazterunk, parom (25) videkrol, egyszerubb csaladbol szarmazik, ahol a szulok nem beszelnek nyelveket, sosem utaztak, egyszerubbek. Szuleim budapestiek, Rozsadombon laknak, tobb nzven is beszelnek, mindketten egyetemet vegeztek.
Jartam sokaig pszichologushoz, mert mindket szulomben van egy egnyhe narcizmus, anyamban jobban. En 29 eves vagyok, de anyam most is gyerekkent kezel. 27 evesen elkoltoztem kulfoldre, hogy kijojjek vegre a gyerekkorbol, de ha meglatogatom anyamat, mindig ilyen 5 eves szintjen kezel. Anyam es apam is megtudta h meleg vagyok, elfogadtak, bar anyam sokaig érzelmileg zsarolt emiatt.
Azt vettem eszre, hogy anyam sosem volt ram ugy igazan duhos, de o csomo mindenen kiakadt, es most 60 evesen is inkabb elkezdett tanulni valami ujat, hogy az idejet ebben kosse le, es elhiggye magarol h er valamit. Miatta en is sokaig maximalista voltam, ugyanakkor hianyzik belolem teljes mertekben a logikus gondolkodas. Csongondolkodasom van, es ezen a parom allandoan kiakad. Szerinte en sosem voltam igazan megfegyelmezve, nem vallalok felelosseget, mindenki mas hibas, csak en nem...en ezt nem latom ikyen sarkosan mondjuk, de teny h nehezen vallalok felelosseget.
Masik meg amin rendszeresen kiakad, hogy elvileg elmond egy csomo mindent, nekem annak a 10% jon at, aztan ha rosszul csinalok valamit mindig visszavag h marpedig ezt is elmondtam. Zavar, hogy sosem figyelsz. Sokszor kozben fel se tunik, ha valamire nem figyeltem. Szerinte sosem figyelek semmire.
Vele meg az a legnagyobb baj, hogy nagyon gyorsan kiakad mindenen, azon is, ha nem tudok logikusan gondolkodni, vagy utana kerdezek valaminek. Ilyenkor ugy reagal ram, mint valami 5 evesre. Szerinte az hogy 2 diplomam van (neki egy se) az semmit nem jelent, mert alapveto haztartasi dolgokat keptelen vagyok egyedul ellatni. En meg konnyen besertodok mindenen. Multkor ut kozben szolt le valamiert en meg ledobtam a bevasarlos zacskot es ugy tettem mintha hazamennek. Vegul mentem vele. Sajnos a szex sem resze nagyon az eletunknek. En napi szinten kivannam, o meg gyakran nem tud ellazulni vagy mintha nem is akarna.
Szeretnek mindenkeppen dolgozni ezen a kapcsolaton. Ket utazas is be van tervezve, de nem tudom most hogyan tovabb.
"elvileg elmond egy csomo mindent, nekem annak a 10% jon at, aztan ha rosszul csinalok valamit mindig visszavag h marpedig ezt is elmondtam. Zavar, hogy sosem figyelsz. Sokszor kozben fel se tunik, ha valamire nem figyeltem. Szerinte sosem figyelek semmire"
Simán lehet, hogy diagnosztizálatlan ADHD-s vagy. De erre vannak gyógyszerek... nekem is volt lakótársam, aki halálra idegesített az ADHD-s baromságaival... de sztem ő rejtett narcisztikus is volt, úgyhogy a legrosszabb fajta energiavámpír.
Hát már bocsi de az a rész ahol a 2 diplomáról írsz nagyon felvágós. Párod szülei egyszerűek,a párod vidéki,nincs diplomája de abból amit itt leírtál ő talpraesettebb nálad az tuti. Nem tudom itthon éltek vagy kint,idegesítő az ékezet nélküli írásod de az hogy helytelenül írsz az még zavaróbb.
Amikor földhöz vágtad a szatyrot mint egy hisztis gyerek,én kb a fejedre húztam volna párod helyében.
Nézz mélyen magadba mert itt amiket leírtál nekem az jön le hogy veled vannak gondok,menj szakemberhez. Nem csodálnám ha elhagyna a párod. Beszél hozzád de te oda sem figyelsz. Na szép. Nem kell a szülőkre fogni. Nekem mind a két szülőm ivott én mégsem iszok alkoholt. Az a baj a mai világgal hogy ezt súlykolják az emberbe hogyha valami baj van azt otthonról hoztad. Hagyjuk már. Felnőtt ember vagy,szedd már össze magad.
Ő is szeretne dolgozni rajta?
Szerintem ezek elég súlyos különbségek, amelyeket csak hosszú idő után, rengeteg energia befektetéssel lehet megoldani, ráadásul a szexuális igény is különböző, amin nem lehet változtatni.
Egyébként diplomásként mondom, hogy a diploma önmagában nem jelent semmit, lásd hány ember dolgozik gyárakban, mekiben diplomásként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!